To je to što me zanima!

Četvrti stranac: Dinamo doveo beka Pinta za dva milijuna €!

Desni bek (23) prošao je sve mlađe portugalske selekcije. Ove sezone je za Cluj odigrao sve utakmice kvalifikacija, ali i grupne faze LP-a. Platili su ga dva milijuna €
Vidi originalni članak

Ivo Pinto (23) novi je igrač Dinama, saznaju Sportske novosti! U ponedjeljak će obaviti liječnički pregled pa potpisati ugovor na pet godina i otputovati na pripreme. 'Modri' su ga Rio Aveu platili dva milijuna eura.

Desni bek prošao je sve mlađe portugalske selekcije. Ove sezone je bio na posudbi u Cluju, odigrao je 45 utakmica, a valja istaknuti da je odigrao sve utakmice kvalifikacija, ali i grupne faze Lige prvaka. 

Njegov dolazak najvjerojatnije znači i da će klub prodati Šimu Vrsaljka.

Četvrti je stranac koji je u ljetnom prijelaznom roku došao na Maksimir, prije njega su stigli golman Migliore, krilo Fernandes i napadač Soudani.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • LongliveUSAforever 24.06.2013.

    Dinamo Zagreb, Dinamo Moskva, Dinamo Tbilisi, Dinamo Kijev, Dinamo Minsk, Dinamo Pancevo, Dinamo Tirana, Dinamo Drezden, Dinamo Peking, Dinamo Teheran, Dinamo Tashkent, Dinamo Peshevar, Dinamo Beijing i Dinamo Pjongjang,,,odabrano drustvo komunisticko-totalitarnih klubova iz zemalja diktatura proletarijata. Long live Hajduk Split forever:)

  • mudrica x 24.06.2013.

    sviđa mise komentar od REALNI MADRIDIST samo bi promijenio prvu riječ a glasi DINAMOVAC

  • nijemebrige 23.06.2013.

    da to će uspjet prodaji naše dovodi strance- mislim mamic se uopce nije naucio na svojim greskama niti jedan strnac mu se nikada nije isplatio- izuzev ibaneza ali i njegov vrhunac je hnl ništa više

Komentiraj...
Vidi sve komentare