To je to što me zanima!

Četvrtu godinu zaredom - utrka vlasnika i njihovih pasa na plaži

Ne propustite nesvakidašnje natjecanje koje se održava četvrtu godinu za redom, Monty Underdog Marathon - utrka vlasnika i njihovih pasa na plaži Monty's Beach Crikvenica. Crikvenica, 23. kolovoza 2020. u 18:00 sati
Vidi originalni članak

Neuobičajena je to utrka u kojoj glavnu ulogu imaju četveronožni ljubimci događa se ovaj tjedan u Crikvenici. Na svjetski poznatoj plaži za pse Monty's Beach u nedjelju 23. kolovoza održava se plivačko natjecanje pasa i vlasnika, s početkom u 18 sati. Radi se o četvrtom takvom natjecanju u Hrvatskoj, nakon što je prošle godine pseći maraton održan na istoimenoj plaži na Rabu.

Prijavljeni natjecatelji krenut će sa početka Monty plaže odakle će psi i njihovi vlasnici trčati 300 metara do obale i nakon toga skakati sa vrha rive te plivati 300 metara do cilja smještenog na žalu plaže. One najbrže, naravno, očekuju vrijedne nagrade sponzora. 

No, tu natjecanju nije kraj jer su organizatori pripremili dodatne, slasne, kategorije za simpatične sudionike. Nakon glavne utrke psi će se okrijepiti tortom i sladoledom te osvježiti psećom pivom, što će im dati priliku za osvajanje posebnih nagrada.

Poseban dodatak ovom eventu je gostovanje Chefa Mate Jankovića koji će biti zadužen za pripremu delicija i najboljeg barmena na regiji Dorijana Skoblara Ovo veselo događanje održava se uz podršku i potporu Grada Crikvenice, Županijske Lučke Uprave Crikvenica i TZ Kvarnera.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dvorpo 02.09.2021.

    Zavezati cucke za bicikl i organizirati triatlon🤣😅😂

  • Munchmallow08 18.08.2020.

    Rado bi dosla no samo bi se osramotila , moj Rottie je takva ljencina da bi na sred staze legao i to je to ... 🐾🐾 ali super stvar

  • erektilni špricač 18.08.2020.

    besposleni pop i jariće krsti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare