To je to što me zanima!

Jesmo li vidjeli gol sezone? Portu nije bio dovoljan, Kovačić i Chelsea idu u polufinale LP-a!

U utakmici bez pravih prilika Porto je u samoj završnici zabio za pobjedu, ali vremena za drugi gol više nije bilo. Chelsea je zadržao prednost iz prve utakmice i prošao u polufinale Lige prvaka. Mateo Kovačić nije igrao za Engleze zbog ozljede...
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja izborili su plasman u polufinale Lige prvaka premda su u uzvratnom susretu četvrtfinala na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuan u Sevilli izgubili od Porta s 0-1.

Porto je pobjednički gol zabio u četvrtoj minuti nadoknade, a strijelac je bio Mehdi Taremi spektakularnim škaricama. Za više od toga nije bilo vremena. Presudio je rezultat iz prve utakmice u kojoj su "Bluesi", također u Sevilli, slavili s 2-0 golovima Masona Mounta (32) i Bena Chilwella (85).

U uzvratnom susretu vidjeli smo skroman nogomet, Chelsea je tek u samoj završnici uspio uputiti jedan udarac u okvir gola, dok je Porto tri puta pucao u okvir engleskih vratiju pri čemu je zabio jedan gol.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nije nastupio za Engleze nakon što se ozlijedio na posljednjem treningu.

Za "Bluese" je to prvo polufinale nakon 2014. godine, kada su u polufinalu ispali od madridskog Atletica. Dodajmo i kako je engleski sastav prošao dalje u europskim kupovima svih 14 puta kad je u prvom susretu slavio na gostovanju.

Chelsea će u polufinalu igrati protiv pobjednika sutrašnjeg susreta između Liverpoola i Real Madrida. "Kraljevski klub" je u prvom susretu u Madridu pobijedio sa 3-1.

Video gola možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.04.2021.

    Odavno nije Real ima laksi zdrijeb do 1/2, Lpool bez Van dijka, a ovaj Chelsea sa onim Tuchelom je smisan, pa ovaj Porto bi Dinamo razbia garant, a ovi ih obe dvi nadigrali..

  • nemam imeeeeee 13.04.2021.

    Ja ne mogu vjerovat koliko je zapravo trul Juventus kad je ispao od Porta. Da je kojim slucajem bio Chelsea a ne Porto pa Juve bi popio 5 komada ili na neku ludu srecu prosao. Porto katastrofa, doduse ni Chelsea ne zaostaje puno. Ovi 65 minuta nisu pukli u okvir gola i to u 1/4 finalu lige prvaka.

  • nap 13.04.2021.

    Volio.bi da porto prode

Komentiraj...
Vidi sve komentare