To je to što me zanima!

Chelsea bijesan: Igrač napustio izolaciju kako bi igrao nogomet

Stigli su automobilom koji je vozio Mount. Igrali su pet na pet ili šest na šest. Nisam vidio da su koristili ikakvu zaštitu, rekao je izvor za The Mirror...
Vidi originalni članak

Nogometna prvenstva diljem Europe su obustavljena, a mnogi klubovi poslali su svoje nogometaše u domove u izolaciju kako bi izbjegli korona virus. Glavne upute za sve su iste: Ne izlazite iz kuće!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Arsenala Mikel Arteta i nogometaš Chelseaja Callum Hudson-Odoi bili su pozitivni na korona virus, a upravo su ta dva kluba najopreznije pristupila ovoj pandemiji. Svi igrači poslani su kućnu karantenu na dva tjedna jer postoji mogućnost od širenja zaraze.

Mladi igrač Chelseaja Mason Mount (20) očito nije mogao izdržati u izolaciji pa je odlučio testirati živce čelnika 'plavaca'. Veznjak je otišao iz karantene na igralište i zaigrao je nogomet s dječacima, a time je razbjesnio svog poslodavca i sad mu prijeti paprena kazna. 

- Stigli su automobilom koji je vozio Mount. Igrali su pet na pet ili šest na šest. Nisam vidio da su koristili ikakvu zaštitu. Kada sam otišao do automobila, pomislio sam: Stani, u javnosti je upravo suigrač zaraženog nogometaša. Vjerujem da su njihovi klubovi prestravljeni ovim potezom - rekao je izvor za The Mirror.

Mount je bio u društvu Declana Ricea, nogometaša West Hama, koji pak nije obvezan boraviti u izolaciji. Glasnogovornik Chelseaja rekao je kako Mount vrlo dobro zna pravila i što ga čeka ako ih ne poštuje. 

Dok su Mateo Kovačić i ostali igrači 'bluesa' u izolaciji i ne izlaze iz svojih kuća, Mount se napravio pametan misleći da pravila za njega ne vrijede. Sada je naljutio čelnike klub i trenera Lamparda koji je bijesan na svog igrača.

Ali ajde, barem nije otišao u noćni klub, nego je igrao nogomet s djecom, što je za svaku pohvalu. A njima je sigurno ispunio snove jer ipak ne igrate svaki dan nogomet s igračem Chelseaja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jure28 16.03.2020.

    On je mason! On može..

  • arow 16.03.2020.

    Pa u Engleskoj se moze zar ne

  • akirakurosawa 16.03.2020.

    zašto "uljepšavate" postupak ovog klinje? čuj nemaju djeca priliku svaki dan igrati nogomet sa igračem chelsea, ili možda bi rečenica bila bolja ovako: " nemaju djeca svaki dan priliku igrati nogomet sa potencijalno zaraženim igračem chelsea".

Komentiraj...
Vidi sve komentare