To je to što me zanima!

Chelsea: Bijesni Didier Drogba slijedi Mourinha

Didier Drogba oproštaj s Mourinhom dočekao je u suzama. Engleski The Sun uvjeren je da će napadač uskoro zatražiti transfer
Vidi originalni članak

Jose Mourinho imao je puno neprijatelja u engleskom nogometu, no izuzmemo li Andreja Ševčenka, koji nikad do kraja nije prihvatio tvrdi Mourinhov stil, nogometaši Chelseaja obožavali su karizmatičnog portugalskog trenera. U trenutku kad je Jose Mourinho raskinuo s Romanom Abramovičem postalo je jasno da bi ga vrlo skoro mogli slijediti i pojedini nogometaši londonskoga kluba.
Didier Drogba oproštaj s Mourinhom dočekao je u suzama i bijesan zbog rastanka. Jedan dobar Drogbin prijatelj potvrdio je za The Sun kako je reprezentativac Obale bjelokosti vrlo nezadovoljan novonastalom situacijom na Stamford Bridgeu.
- Didier je stvarno bio bijesan. Za njega Jose nije bio samo trener, nego i veliki mentor i učitelj. Didier sumnja da će moći davati svoj maksimum za Chelsea pod vodstvom nekog drugog trenera i vrlo vjerojatno će zatražiti transfer.
Zainteresiranih klubova doista ne manjka, a najnoviju ponudu poslao je europski prvak Milan, koji je ovo ljeto Chelseaju ponudio 35 milijuna eura. Osim Drogbinog upitan je, nastavlja The Sun, i ostanak Michaela Essiena, Franka Lamparda, koji još nije potpisao novi ugovor, kao i Mourinhovih sunarodnjaka Ricarda Carvalha i Paula Ferreire.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare