To je to što me zanima!

Chelsea dolazi po Nikolu Kalinića i nudi 8 mil. funti?

Veliki engleski klub navodno želi dovesti mladog Hajdukova napadača te uz to odigrati i prijateljsku utakmicu na Poljudu početkom kolovoza
Vidi originalni članak

Premda zvuči kao prvotravanjska šala, Chelsea bi doista tijekom kolovoza mogao svratiti do Splita i u prijateljskoj utakmici suprotstaviti se Hajduku. Štoviše, prebogati londonski klub navodno nudi Hajduku osam milijuna funti za Nikolu Kalinića, no iz kluba ne žele komentirati takve informacije.
Glasnogovornik kluba Davor Pavić rekao je ranije ujutro kako Nikola Kalinić nije na prodaju. U sjeni ove spektakularne vijesti ostala je i najava europskog ogleda Hajduka s malteškom Birkirkarom.
- Oni su za mene totalna nepoznanica, ne poznajem nijednog njihova igrača, a kako nismo gledali DVD s njihovim utakmicama, ne mogu vam ništa ni reći o njima. No ako mi zaigramo kako znamo, onda smo apsolutni favoriti. Uvjeren sam kako ćemo pitanje prolaska u drugi krug riješiti već u prvoj utakmici, u kojoj moramo pobijediti sa što većom razlikom i ne primiti gol - rekao je o budućem protivniku Nikola Kalinić.
Prvi Hajdukov napadač najavio je i svoje igre u novoj sezoni:
- Vjerujem da ću ući u punu formu čim počnu prave utakmice. Zaželio sam se golova - dodao je.
Kad je posrijedi mlad i atraktivan igrač kao što je to Nikola Kalinić, uvijek postoji mogućnost nenadanog transfera, poput onog Ante Rukavine u grčki Panathinaikos.
- Ne znam ništa o ponudi, no moj je stav poznat, ako dođe ponuda koja zadovoljava interese kluba te ako me klub pušta, nemam ništa protiv odlaska. Sve je na ljudima iz kluba, vidjet ćemo što će oni odlučiti - rekao je Kalinić, jedini Hajdukov reprezentativac.

MALTEŽANI VESELI U SPLITU
Birkirkara je stigla u Split dobro raspoložena.
- Znamo da je Hajduk favorit i da ima odlične navijače, ali dat ćemo sve od sebe da se predstavimo u što boljem svjetlu. Rekli su nam da će na tribinama biti dvadesetak tisuća ljudi. Bit će užitak igrati - rekao je napadač Maltežana Michael Galea. (mi)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Daniello 18.07.2008.

    I ako ode zar on nije malo premlad za tako veliki klub? Ima samo 20 godina.

  • Barney 17.07.2008.

    Kalinic nije dovoljno dobar igrac da uspije u Chelseaju, Abramovic se razmahao sa novcem i moze kupiti kaoga zeli....znaci ako ode u Chelsea sjedit ce na klupi i dobivat puuuno vecu placu nego u Hajduku, a to mu pase....s vremenom ce ga posuditi u neki klub i to je to...a novcici idu na racun...a sto se tice Sevcenka...nemojte pisati o njemu da nije dobar igrac samo zato jer se do sada nije mogao uklopiti u sustav igre koji igra Chelsea..vjerujem i da se i dalje nece, pa mu je stoga najbolje da promijeni klub...a sto se tice njegove kvalitete mislim da je uopste neotrebno raspravljati o tome je li dobar ili nije igrac...covjek je to dokazao vise nego cijeli Chelsea zajedno... u Milanu je bio car i zelio bih da se opet tamo vrati

  • Ferenc16 16.07.2008.

    odlično!!! chelsea nema dobrog napadača osim Drogbe... Anelka više ne valja ko i Sheva a Pizaro nikad nije ni valjal tak da bolje da kaliniča kupe a ove prodaju jer s takvin \"efikasnim\" napadaćima nebuju niš osvojili.....a i Kalinić je bolji od Tadića i Manđukića skupa jer bar da gol tu i tam.... ovi 2 skupa su dali manje golova od njega.... ja nisam ni za Hajduk ni za Dinamo ja sam samo realan

Komentiraj...
Vidi sve komentare