To je to što me zanima!

Chelsea i Liverpool osvojili srca svijeta prije ogleda Superkupa

Trenuci koje ćemo pamtiti - napisali su iz Liverpoola pod videom u kojemu njihovi igrači odrađuju trening s djecom UEFA fondacije kojima su amputirane noge, osvojivši simpatije cijeloga svijeta...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Superkupa Europe koju će večeras osvajači Lige prvaka Liverpool  protiv osvajača Europske lige Chelseaja, njemački strateg Jürgen Klopp, engleska legenda Frank Lampard, egipatski čarobnjak Mo Salah, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i ostatak društva nogometnih velikana oduševili su dječake iz UEFA fondacije.

Pred večerašnji okršaj s "plavima" na istanbulskom Vodafone Parku, ekipu Liverpoola posjetila su djeca iz UEFA fondacije kojima su amputirane jedna ili obje noge, odnosno, imaju neke fizičke poteškoće. Salah se tom prilikom igrao sa jednim dječakom kojem su amputirane obje noge, a kasnije im se pridružio još jedan dječak iz fondacije.

Treninga sa zvijezdama Liverpoola dječaci će sjećati do kraja života, a isto će biti i s "redsima" i trenerom Kloppom. To su objavili i na svome službenom profilu gdje su se pohvalili predivnim gostima i ugodnom druženju i igri s velikim zaljubljenicima u nogometnu igru iz UEFA fondacije.

To divno druženje imali su i igrači Franka Lamparda, klupske legende koja se ove sezone vratila, u nešto drugačijoj ulozi - onoj trenerskoj. Oni su se također družili s dječacima iz fondacije na svome posljednjem treningu u Istanbulu. Velik osmijeh vidi se na licu Hrvata među 'bluesima', Matea Kovačića, dok se druži i dodaje s djecom kojima su amputirane noge.

Podsjetimo,  osvajači Lige prvaka Liverpool i Europske lige Chelsea nadmeću se u Istanbulu (u 21 sat, prijenos možete pratiti na  HTV-u 2).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.08.2019.

    Jel vas fascinira kako su ljudi slabi na osobe s nekim nedostacima, a s druge strane prema ostalima koji su "normalni" su cesto hladni i udaljeni? Nekako odrastajuci uz prijatelja bez potkoljenice nikad mu nisam htio dati povoda da se sa mnom osjeca drugacije, pa ga tako nikad nisam u nicemu štedio. Ne volim na takve ljude gledati sa nekim suosjecanjem i dati im etiketu zrtve jer ni oni sami to ne vole.

  • DALMATINKA 14.08.2019.

    Predivna prica..gesta hrabro omladino sritno Vam u vasim zivotima ..znam kako je to nemoc hodati..lp 🙋

  • 1grga 14.08.2019.

    Preeeekraaaasnooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare