To je to što me zanima!

Chelsea je iznenadio Guardiolin City, Liverpool na vrhu tablice

Manchester City pao je prvi put ove sezone u ligi. Pobijedio ih je Chelsea Maurizija Sarrija s 2-0, a golove su zabijali N'Golo Kante i David Luiz. Pobjeda londonskog kluba omogućila je Liverpoolu prvo mjesto
Vidi originalni članak

Londonski 'plavci' slave. Chelsea je s 2-0 pobijedio Manchester City i tako mu nanio prvi poraz u Premiershipu ove sezone. 

City je imao više od igre, napadali su i imali veći posjed lopte, ali momčad Maurizija Sarrija bila je ta koja je zabijala. Na samom kraju prvog poluvremena u 45. minuti zabio je N'Golo Kante na asistenciju belgijskog maga Edena Hazarda. Belgijac je 'izvagao' dvojicu braniča Guardioline momčadi, a onda je poslao povratnu u pet metara, a Francuz to znalački koristi i zabija.

Konačnih 2-0 postavio je Brazilac David Luiz, opet na asistenciju Edena Hazarda. Belgijac je ubacio iz kuta, a Luiz 'nebeski' skače i posprema loptu u gol Edersona. Guardiola je nemoćno gledao uz aut-liniju.

Spomenimo kako je Mateo Kovačić kod Chelseaja odigrao 65 minuta, a onda je umjesto njega ušao engleski reprezentativac Ross Barkley.

Manchester City je nakon prvog poraza sezone skliznuo na drugo mjesto na ljestvici, a Chelsea se probio na treće mjesto i zaostaje sedam bodova za 'Građanima'. Liverpool je ranije u ovom kolu razbio Bournemouth s 4-0 i time s 42 boda preuzeo prvo mjesto na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • BernardoGlasnović 09.12.2018.

    Guardiola ostao pokakan, David Luiz majstorski odigrao!

  • Brozo 08.12.2018.

    Zasto niste napisali da je Mateo startao od prve minute i bio solidan do 65e

  • ChandlerBing4 08.12.2018.

    Sve ide prema tome da Liveprool osvoji provenstvo, provukli su se u dosta utakmicu u ovom prvenstvu, City je u svima bio dlakeo dominantniji od protivnika osim u drugom pluvremenu protiv Chelsea, ali kako ne pastu nakon sto ti protivnik zabije gol iz jednog prelaska centra. A prije su bodove izgubili tako da je protivnik rukom zabio gol i da su oni promasili prnal protiv Liverpoola, iako tu su si smai krivi posto su Mahreza poslali da puca penal koji se stvarno napromasivao penala. Iskreno jos ne vidim kako bi Liverpool mogao izdrzati ovaj ritam do krjaa sa Cityem ali s obzirom na ovo kako se odvija situacija vise nisam tako siguran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare