To je to što me zanima!

Chelsea je svladao Arsenal, Wenger nasrnuo na Mourinha

Momčad Josea Mourinha u 7. kolu engleskog prvenstva na Stamford Bridgeu slavila je 2-0, a utakmicu je obilježio i okršaj domaćeg i gostujućeg menadžera...
Vidi originalni članak

Veliki londonski derbi između Chelseaja i Arsenala otišao je na stranu momčadi u plavom. Momčad Josea Mourinha u sedmom kolu engleskog prvenstva na Stamford Bridgeu slavila je s 2-0.

Chelsea je poveo u 26. minuti. Koscielny je srušio Hazarda, a belgijski reprezentativac je uzeo loptu i s bijele točke pogodio za 1-0.

Konačni rezultat postavio je Diego Costa u 68. minuti. Fabregas mu je poslao loptu, a Costa je primirio prsima i onda prebacio Szczesnya. Bio je to njegov već deveti pogodak u sedam utakmica.

Susret je obilježio i sukob trenera koji su već dugo na ratnoj nozi. U 25. minuti Arsene Wenger je nakon jednog prekršaja izgubio živce i odgurnuo Mourinha, ali većih posljedica nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • 06.10.2014.

    Chelsea izgleda fenomenalno i prejak za Arsenal. Gosp. Wengera ovako lako isprovocirati, ovo se zove kapitulacija....

  • MARLES 06.10.2014.

    Greska wengera je Ozil!Nebi ga uzeo da je za dabe..Nema karakter,pobjednicki karakter nema odlucnosti i hrabrosti,dzabe ti talent onda..Kad ga je Real uvalio Arsenalu odma je izgledao bolje i odma La Decima..Wengeru kupovina 0! Ozil i Welbeck su nule,kao i Arteta Mertesacker i slicni!

  • tomicalomica 06.10.2014.

    Hazard za godinu dvije naj igrac na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare