To je to što me zanima!

Chelseaju poraz i dva crvena, Mourinho završio na tribinama

Aston Villa je na svom terenu svladala momčad Chelseaja rezultatom 1-0, a pobjednički gol postigao je Fabian Delph sjajnim potezom u 82. minuti utakmice...
Vidi originalni članak

Chelsea je u sklopu 30. kola engleskog prvenstva gostovao na Villa Parku gdje je domaća Aston Villa slavila s 1-0. Utakmicu su obilježili sjajan gol Fabiana Delpha i dva crvena kartona za momčad koju vodi Jose Mourinho .

U čvrstoj i gruboj utakmici prvo je Willian u 68. minuti zaradio drugi žuti karton, a 14 minuta kasnije Marc Albrighton je s lijeve strane ubacio u šesnaesterac gdje je odlično petom iza leđa u suprotni kut pogodio Delph, koji je i započeo akciju. Sjajan potez za veliko slavlje 40.000 gledatelja.

Do kraja utakmice iskre su redovito frcale na terenu, a u svemu je pretjerao Ramires koji je prvo u 90. minuti dobio žuti, a u četvrtoj od ukupno čak šest minuta sudačke nadoknade dobio je i izravni crveni karton nakon brutalnog starta čepovima kopačke na nogu Karima El Ahmadija .

U domaćoj momčadi četvorica igrača dobila su žute kartone, a gosti su ovim porazom znatno umanjili šanse za osvajanje prvaka iako imaju šest bodova prednosti pred Manchester Cityjem, no momčad Manuela Pellegrinija ima čak tri utakmice manje.

Na tribinama je završio i menadžer gostiju Jose Mourinho , a Willian i Ramires će propustiti utakmicu protiv Arsenala.

Engleska Premier liga, subotnje utakmice:

Hull-Manchester City 0-2

Everton-Cardiff 2-1

Fulham-Newcastle 1-0

Southampton-Norwich 4-2

Stoke-West Ham 3-1

Sunderland-Crystal Palace 0-0

Swansea-WBA 1-2

Aston Villa-Chelsea 1-0

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 16.03.2014.

    hvala a.villa napravila si nam uslugu opet smo se današnjom pobjedom nad kokama vratili u igru za naslov.danas tottenham,za tjedan dana pada chelsea :)

  • dinozgt 16.03.2014.

    Ovaj Mourinho je takvo smece od trenera.Uvjek je igro neki bunker usrani nogomet,a ramirez kreten ruzni

  • wideawakegirl 16.03.2014.

    Bilo bi najpametnije mourinhu da se vrati u inter

Komentiraj...
Vidi sve komentare