To je to što me zanima!

Chelsea obustavio prodaju Robinhovih dresova

Real Madrid je bio spreman pustiti Robinha, no nisu pronašli prikladnu zamjenu u za njega pa je vjerojatno njegov ostanak u Madridu
Vidi originalni članak

U Chelseaju više nisu sigurni da će dovesti Brazilca Robinha, a potvrđuje to i obustava prodaje njegovih, čini se, nesuđenih dresova.
Real Madrid je bio spreman pustiti Robinha na Stamford Bridge, no nemogućnost pronalaska prikladne zamjene u kratkom vremenskom roku pokazao se ključnim za Brazilčev ostanak u "kraljevskom" klubu, tvrdi Marca.
U Chelseaju su uživali uljuljkani u vlastitu sigurnost dobro obavljenog posla i čak krenuli u prodaju majica s njegovim imenom (ne i brojem na leđima), no da su se “otrijeznili” i shvatili da od kupnje tog nogometaša neće biti ništa, potvrđuje i prestanak akcije koja se mogla vidjeti na službenoj internetskoj stranici kluba.
Posao će se realizirati samo ako u Realu pronađu nogometaša koji bi mogao zamijeniti Robinha ako se to ne dogodi scenarij koji se očekuje je sljedeći - ili će se Robinho ispričati za svoje postupke i zaigrati ili će početak sezone započeti bodreći svoje (stare) suigrače s klupe za pričuve.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Toni9Bayern 29.08.2008.

    OVAJ ROBINHO... -KOJI KRETEN... A TEK OVAJ "TROFEJNI KLUB" chelsea...-KOJI KRETENI... PA K'O JE VIDIO PRODAVATI DRESOVE PRIJE NEGO ŠTO JE IGRAČ UOPĆE POTPISAO...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare