To je to što me zanima!

Chelsea odustao od Luke? Milner nova meta 'bluesa'

James Milner (24) nova je želja Carla Ancelottija i Romana Abramoviča, no veznjaka Aston Ville želi i Manchester City koji je već poslao jaku ponudu
Vidi originalni članak

Uvjereni smo da ga možemo dovesti u Chelsea. Ma sigurni smo da će uskoro biti naš igrač, potvrdio je neimenovani izvor iz Chelseaja za Jamesa Milnera (24). Za veznog igrača Aston Ville i engleskog reprezentativca čini se opasno su zagrizla dva najbogatija kluba u Premiershipu, Chelsea i Manchester City. I dok u Chelseaju puno pričaju o pojačanjima za sljedeću sezonu, City je krenuo u akciju. Arapski vlasnici najprije su ponudili 29, a nakon odbijenice podebljali su ponudu na 35 milijuna eura. Villa zasad šuti, a s obzirom da im je City izravni konkurent u borbi za Ligu prvaka, čini se da će pričekati ponudu 'bluesa'. Carlo Ancelotti, pak, je prilično siguran da će Milner izabrati njegovu momčad upravo zbog Lige prvaka i prilike da se sljedeće sezone dokaže u najjačem europskom natjecanju. Cityju i Villi taj adut izbio je Tottenham koji je uzeo posljednje mjesto koje vodi u doigravanje za LP.
- Sramotno je bilo što smo izgubili u borbi za Robinha sa Cityjem, iako se sada ispostavilo da je dobro što ga nismo kupili. No želimo im uzvratiti i pred nosom im uzeti Milnera - potvrdio je izvor iz Chelseaja. Nije sigurno još znači li to da je Ancelotti odustao od Luke Modrića i okrenuo se engleskom reprezentativcu. Milneru u prilog ide i što je vrlo dobar s reprezentativnim kolegama Lampardom, Terryjem i Coleom, a za razliku od Luke može igrati i na desnom beku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boixos os 21.05.2010.

    kad si tako pametan sjeti se i ti ćelavca Coline i faula Carvalha :))))))))

  • tovar_69 21.05.2010.

    u chelsea bi volili igrat svi pametni ljudi kao i u svakom drugom jakom klubu, a sad se ti svrstaj di spadaš

  • svijet_je_lijep 21.05.2010.

    za razliku od chelsievih igraca koji su svjetske klase koji igraju u jednom od najjacih klubova na svijetu..kojem ta vasa barca prosle godine nije mogla nista..svi znamo kako je barca zavrsila u finalu i svi se sjecamo onoga celavca ovreboa koji nije dosudio 5 penala za chelsea..tako da..SUTNJA JE ZLATO! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare