To je to što me zanima!

Chelsea osvojio skupinu D, Atletico ne zna pobijediti

Skupina D Lige prvaka već je prije petog kola bila lišena neizvjesnosti, barem kada su u pitanju momčadi koje će nastaviti natjecanje osmini finala
Vidi originalni članak

Chelsea i Porto bili su poznati kandidati za ostanak u Ligi prvaka, a nakon utakmica 5. kola londonski je klub osvojivši tri boda i potvrdio prvo mjesto na ljestvici skupine. Zaslužan za to bio je Nicolas Anelka čijim je pogotkom glavom iz 69. minute okončana jedina akcija s golom na utakmici na stadionu Dragão protiv domaćina Porta. Ubacio mu je s lijeve strane Florent Malouda, a podsjetimo da je na ovoj utakmici 300. puta u karijeri kapetansku traku londonskog kluba nosio John Terry.
U drugoj utakmici, odigranoj na Cipru u Nikoziji, APOEL je osvojio bod protiv madridskog Atletica i tako ostao u igri za Europa ligu. Domaćina je u prednost doveo Nenad Miroslavljević u petoj minuti, da bi bod prednosti pred Cipranima španjolskoj momčadi zadržao Simão zgoditkom u mrežu Dionisiosa Chiotisa iz 62. minute. Španjolci tako prije zadnjeg kola ostaju bez pobjede sa tri remija i dva poraza.

Skupina D
APOEL - Atletico 1-1 (Mirosavljević 5 / Simao 62)
Porto - Chelsea 0-1 (Anelka 69)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivicasova55 26.11.2009.

    atl. u komi možda prodje u ligu UEFE

  • mačak_behemut 26.11.2009.

    standardno

  • Pinturicchio 26.11.2009.

    alenka , kako bi ciro rekao :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare