To je to što me zanima!

Chelsea pripremio 50 milijuna € za Davida Villu

Roman Abramović "zakačio" se za Valencijina Davida Villu te će na ljeto Španjolcima ponuditi 50 mil. € za njegovo dovođenje u Chelsea
Vidi originalni članak

Vodstvo Chelseaja spremilo je neodoljivu ponudu za napadača Valencije Davida Villu. Kako prenose britanski mediji, Abramovič je pripremio 50 milijuna eura kako bi doveo pouzdanog strijelca. Taj je transfer izvjestan, budući da je Valencia pred bankrotom. Ostvari li se prelazak za taj iznos, postat će to rekordan transfer u Premiershipu. Za Villu je već neko vrijeme zainteresiran Juventus, no Talijani neće moći pratiti finacijski moćni Chelsea. Sam igrač izjavio je kako bi volio ostati u Valenciji. Voljeli bi to i u klubu, no zbog loše financijske situacije sljedećeg ljeta slijedi im rasprodaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • majmun66 10.04.2009.

    neka ode i spasi Valenciu.Ali bolje da ode negdje u Španjolsku

  • YodaZoda1 10.04.2009.

    Hillel kakav umjetni klub, totalno bezveze......... Kao da Man Utd nije kupio Rooneya, C. Ronalda, Teveza, Vidica, Van Der Saara, Evru..... Svi klubovi kupju igrace, a jbt. Liverpool. On je jos vise kupovao, Torres, Babel, Kuyt, Reina, Skrtel, Dossena, Voronjin, N\'Gog, Xabi Alonso..... I dalje. Nije Chelsea jedini, tak da upisi koji put da je Liverpopp umjetni. A SAMO ME ZANIMA ZAKAJ NITKO NIJE GOVORIO DA REAL MADRID NIJE UMJETAN KAD SU IMALI GALACTICOSE, ZASTO NITKO NIJE GOVORIO???

  • user_35025 10.04.2009.

    neka ode...

Komentiraj...
Vidi sve komentare