To je to što me zanima!

Chelsea šest puta gađao stative i osvojio FA Cup...

Chelsea i Portsmouth odigrali su finale obilježeno nevjerojatnim promašajima. Chelsea je gađao stative 6 puta, a obje ekipe su promašile penale
Vidi originalni članak

Finale FA Cupa na Wembleyju zasigurno nije razočarao nikoga. Iako je susret završio minimalnom pobjedom Chelseaja nad Portsmouthom (1-0) utakmica je obilovala mnoštvom prigoda. Londončani su uz obilje nesreće ipak slavili i uzeli prvu dvostruku krunu u povijesti. Prvo poluvrijeme kao da je bilo režirano za neki film. Chelsea je napadao i gađao gol Davida Jamesa, ali lopta jednostavno nije htjela ući. U 15. minuti je Frank Lampard pogodio lijevu stativu, a u 28. je Salomonom Kalou sa samo nekoliko metara zatresao prečku. No, to nije bilo sve! John Terry pridružio se u natjecanju gađanja okvira gola te se i on upisao na listu kad je s glavom loptu poslao u prečku. U zadnjih pet minuta prvog poluvremena Drogba se našao u dvije izgledne prilike, ali taj gol je danas očito bio uklet. James je Drogbin udarac skrenuo u stativu, dok je u zadnjim sekundama lopta bjelokošćanskog napadača ponovo odsjela na metalnom okviru.
Drugi dio ponovo je pružio uzbuđenje kad se Portsmouth našao u šansi za vodstvo. Piquionne je pucao iz penala, ali je Petr Cech obranio. Kako to obično biva, kazna je uskoro uslijedila kad je Drogba iz slobodnjaka naciljao Jamesov kut i poentirao za vodstvo Londončana. Pogodite, lopta se odbila od stative! Da bi dojam uzbudljivog finala bio potpun, pobrinuo se Lampard koji je također promašio penal u zadnjim minutama susreta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plavocrni 15.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • plavocrni 15.05.2010.

    a mamicu im, ja imao hendikep XD

  • fujdinamo 15.05.2010.

    tko se jednom na mlijeko opeče i u jogurt duva

Komentiraj...
Vidi sve komentare