To je to što me zanima!

Chelsea slavi rođendan, a PSG i Zlatan žele mu pokvariti feštu

SPEKTAKL Nećemo "parkirati autobus", tvrde igrači Chelseaja uoči uzvrata 1/8 finala LP. Ako Paris Saint-Germain prođe, svaki bi igrač trebao dobiti po 250.000 €
Vidi originalni članak

Chelsea u slavljeničkom raspoloženju dočekuje PSG. Jučer je klub sa Stamford Bridgea proslavio 110. rođendan, nedavno je osvojio prvi trofej u sezoni, ali José Mourinho želi još dva, ona važnija - u prvenstvu i Ligi prvaka.

Ima Chelsea 1-1 iz prve utakmice u Parizu. Bila je to tipična Mourinhova taktika. Obrana, poneka kontra i cilj je ispunjen, junak je na Parku prinčeva bio Thibaut Courtois.

- Nećemo igrati na 0-0. U Londonu protiv PSG-a ne smijemo "parkirati autobus". Moramo zabiti gol da budemo mirniji - rekao je u najavi utakmice golman Chelseaja.

Prošle je sezone Chelsea u četvrtfinalu bio koban za Parižane. Golom u završnici nadoknadio je 1-3 iz Pariza, ali u toj utakmici za francuskog prvaka nije igrao magični Ibra.

Magičan je i sjajan Zlatan Ibrahimović protiv mnogih svjetskih momčadi, ali mu baš i ne ide kad igra protiv momčadi koje vodi José Mourinho. Sedam utakmica bez gola i bez asistencije, doista poražavajuće, ali u Chelseaju dobro zna da im majstor Ibra jednim potezom može pokvariti rođendan.

Za prolazak u četvrtfinale, svaki bi igrač PSG-a trebao dobiti po 250.000 eura.

Drugu utakmicu večeri u Münchenu igraju Bayern i Šahtar. U Ukrajini je bilo 0-0 i Darijo Srna i njegovi suigrači nadaju se čudu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Jim 11.03.2015.

    samo da pobjedi nogomet,potpuno mi je svejedno tko će dalje, ne volim utakmice u kojima ekipe čuvaju gol ko djevica gače.

  • blink4moment 11.03.2015.

    ma kako sad ovo? zar nije chelsea nastao prije nesto manje od 12 godina?!?! zar nisu ljudi na ovom portalu to rekli, mora da je to onda istina!!! jer naravno, samo njihovi klubovi su ti koji smiju konstantno trositi novac da bi osvojili trofeje, a kad netko drugi to napravi, e tu nastaje problem... ocekujem prolaz chelsea, a da i ne produ, nije neki problem, u tom slucaju se u potpunosti okrecu osvajanju premiershipa sto je za njih ionako glavni trofej

  • cudak 11.03.2015.

    uvijek kad igra psg samo se o ibri prica, a onda na terenu se to nastavlja, svaka lopte ide njemu, on mora bit u svakoj akciji itd itd...zbog toga psg i je neozbiljns ekipa, treba vise odgovornosti dati cavaniju i npr verattiju; danas ako budu igrali timski i na razini ne vidim zasto ne bi mogli izbaciti chelsea...

Komentiraj...
Vidi sve komentare