To je to što me zanima!

Chelseajevca uhitili pa pustili, posumnjali na seksualni delikt

Kad se profesionalni nogometaš zatekne u 4 ujutro u javnosti, to teško može završiti dobro. Za Chelseajeva nogometaša Wallacea postalo je i gore. Uhitili su ga
Vidi originalni članak

Brazilski desni bek Wallace Oliveira dos Santos, igrač Chelseaja na posudbi u nizozemskom klubu Vitesseu, završio je u pritvoru zbog sumnje na seksualni delikt. Krivnju mu, međutim, nisu mogli dokazati, te je u poslijepodnevnim satima u petak pušten na slobodu, piše Goal.

Policija je 21-godišnjaka uhitila u 4 ujutro u Arnhemu, a prekršio je i klupsko pravilo o izlascima 48 sati prije utakmice. Vitesse, naime, u subotu u 30. kolu Eredivisie gostuje kod Excelsiora.

Glasnogovornik pokrajinske policije Gelderlanda Paul Koetsier izjavio je kako su sumnjali da je nogometaš počinio seksualni delikt, no istragom je utvrđeno da ipak nema elemenata za njegovo zadržavanje iza rešetaka.

Klub je promptno reagirao i suspendirao igrača koji je u Chelsea stigao prije dvije godine iz Fluminensea. Prije Vitessea kratko je bio u milanskom Interu. Igrao je i za brazilsku reprezentaciju do 17 i 20 godina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • CFC17 10.04.2015.

    Taj mali Wallace je brutala od igraca. Kad ga se sjetim sa priprema, jako me podsjecao na Marcela. Ja nekad ne shvacam te posdbe i politiku Chelsea.

  • strmi007 10.04.2015.

    događa se

  • Boris Lesk 10.04.2015.

    Spolni delikt? Jel to ono kada sestra brata,brat majku,otac baku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare