To je to što me zanima!

Čerišev briljirao: Prvo 'ćevapi' pa onda vanjskom u rašlje...

Denis Čerišev bio je prvo ime na otvaranju SP-a. Zabio je dva prekrasna gola u ruskoj 5-0 pobjedi protiv Saudijske Arabije. Prvi gol nakon lažnjaka kojim je dvojicu poslao po ćevape, a onda majstorija u rašlje
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo tek je počelo, a već smo vidjeli dva majstorska gola. Glavni akter kod oba gola je ruski džoker s klupe - Denis Čerišev. 

Mrežu Saudijaca načeo je Gazinski u 12. minuti nakon što je sjajno pogodio glavom nakon perfektnog centaršuta Golovina i tako doveo Ruse u zasluženo vodstvo. 

Vrlo brzo nakon tog gola cijeli stadion je ostao u šoku jer se ruski najbolji igrač Alan Džagojev u jednom trku uhvatio za mišić i legao na travu, a par trenutaka nakon toga igru je napustio u suzama. 

Umjesto Džagojeva ušao je igrač Villarreala Denis Čerišev i vrlo brzo pokazao kako je spreman zamijeniti Džagojev ukoliko on više ne bude mogao igrati.

U 43. minuti Rusi su odigrali sjajnu akciju, a lopta je na lijevoj strani došla do Čeriševa. Dvojica Saudijaca su mu išla u blok, a on je samo lagano potkopao loptu i "poslao ih po ćevape". Nakon toga je snažno tukao i pogodio gornji kut za 2-0.

S tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda u drugom dijelu Rusi dodaju još tri gola i s visokih 5-0 započinju svoj put na ovogodišenjm Svjetskom prvenstvu. 

Najprije je u 71. minuti gol zabio Artem Dzyuba koji je ušao u igru malo više od minute prije no što je dao gol, a onda na scenu još jednom stupa Čerišev. 

Primio je igrač Villarreala jednu loptu na lijevoj strani, a onda majstorski vanjskim dijelom kopačke, u stilu Quaresme, pogodio suprotan gornji kut golmana Saudijske Arabije. 

Točku na i stavio je jedan od najboljih igrača na današnjoj utakmici Golovin koji je genijalno iz slobodnjaka prebacio loptu preko živog zida i pogodio za konačan rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • tUp 15.06.2018.

    Ćevapi i čerišev

  • Drmator!! 14.06.2018.

    Alo ekipa... Ima li koji link di se mogu gledat utakmice online?

  • The Dirty Bird 14.06.2018.

    Po naslovu ispada da je prvo pojeo ćevape pa ušao u igru i zabio gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare