To je to što me zanima!

Chiellini je 'nabrijao' suigrače: Prijatelji, donesite mi taj trofej

Siguran sam da ćete se boriti kao nikad dosad. Zajedno ćemo ostvariti naš san, bit ću s vama i navijati, a vi donesite taj trofej kući, rekao je ozlijeđeni Giorgio Chiellini
Vidi originalni članak

Sanjao sam o ovome, no sudbina se nekad poigra s nama..., napisao je Giorgio Chiellini na Facebooku poruku svojim suigračima uoči subotnjeg finala Lige prvaka. Stoper Juventusa propušta finale protiv Barcelone zbog rupture mišića.

- Idemo osvojiti naslov za Chiellinija koji je više od svega htio biti na terenu u Berlinu - rekao je Chiellinijev kolega iz obrane Stare dame Leonardo Bonucci.

Chiellinijev izostanak mogao bi biti presudan u finalu Lige prvaka. Talijan je ključan kotačić Juventusove obrane, a kad vas s druge strane napadaju Messi, Neymar i Suarez, najbolji napadači trio u povijesti nogometa, ozljeda svakog obrambenog igrača je problem, izostanak Chiellinija mogao bi biti megaproblem.

- Prijatelji, siguran sam da ćete se boriti kao nikad dosad. Zajedno ćemo ostvariti naš san, bit ću s vama i navijati, a vi donesite taj trofej kući - dodao je Chiellini.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Sgt1 06.06.2015.

    cim je barca izborila finale chielini se kao ozljedio..misli covjek bolje da sam sebe nego suarez u finalu :D

  • AntiMamic1 06.06.2015.

    Njemce i Talijane nikad ne podcjenjuj u nogometu,a ako su dosli do finala opasni su i nebi me cudilo da uzmu naslov talijani,granitna obrana brza i dobra kontra tesko da ce tika-taka prolazit talijani igraju grubo nece bas puno prostora Messi i drustvo imat

  • Nolenel Đokoessi_teniski Messi 06.06.2015.

    Kjelini ništa od toga! ostat ćeš kratkih rukava. drugari nisu u moći da ti osiguraju to što bi hteo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare