To je to što me zanima!

Chiellini: 'Kazna je pretjerana, suosjećam s Luisovom obitelji'

Nakon objave kazne od devet utakmica i četiri mjeseca zabrane nogometnih aktivnosti Luisu Suárezu zbog ugriza Giorgija Chiellinija, oglasio se i sam Talijan...
Vidi originalni članak

Potpora suspendiranom Luisu Suárezu stigla je od osobe od koje je to vjerojatno najmanje očekivao. Giorgio Chiellini, žrtva Suárezova ugriza, poručio je da je kazna od četiri mjeseca zabrane igranja prevelika.

- Uvijek sam odluke disciplinskih tijela držao neupitnim, ali u ovom slučaju mislim da je odluka pretjerana. Nadam se da će mu se barem dopustiti da bude u blizini igrača za vrijeme utakmica jer je ova kazna zaista otuđenje za igrača - napisao je Chiellini na svojoj službenoj stranici.

Talijanski reprezentativni branič tvrdi da ništa ne zamjera Suárezu.

- Ne osjećam radost, osvetu ili ljutnju zbog Suáreza, incidenta koji se dogodio i onoga što je uslijedilo. Ostala je samo ljutnja i razočaranje zbog utakmice. U ovom su trenutku moje misli s Luisom i njegovom obitelji jer je pred njima vrlo teško razdoblje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • El Tractor 18.02.2015.

    Nije ni Chiellini nikakav svetac,jedan od najprgavijih igrača današnjice...

  • arf_4 28.06.2014.

    Ta Fifa sam zna kažnjavat za nešto nebitno a kad se radi o ishodu utakmica onda ne poništavaju te iste utakmice radi odluke sudaca i ne gledaju snimke utakmica. A kad se radi o nekom glupom ugrizu onda odjedanput gledaju snimke i kažnjavaju.Zašto ne poništavaju utakmice gdje se radi o nepostojećem penalu, nepostojećem zaleđu ili bezrazložnom poništavanju gola u utakmici gdje gubi njihova favorizirana momčad. Ma dajte molim vas. Pa su se okomili na jednog jadnog Urugvajca.

  • MarinoMarijanovic 28.06.2014.

    kazna ili je velika ili je tvoj odrezak na akciji 50%

Komentiraj...
Vidi sve komentare