To je to što me zanima!

Chiellini: Luis Suárez nije me ugrizao, bilo je to kao poljubac

Nevjerojatan potez Luisa Suáreza u utakmici između Urugvaja i Italije zgrozio je svijet. No Chiellini, žrtva napada, priznao je u iskazu da pravog ugriza nije ni bilo
Vidi originalni članak

Incident koji će zauvijek ostaviti traga na karijeri Luisa Suáreza svakako je luđački ugriz ramena Giorgija Chiellinija tijekom utakmice grupne faze SP-a između Italije i Urugvaja (0-1) u Brazilu zbog koje je igrač Barcelone dobio suspenziju od četiri mjeseca i devet reprezentativnih utakmica.

Iako je njegov potez izazvao zgražanje nogometnog svijeta, čini se da ipak nije bio tako strašan kakvim se isprva činio. Otkrio je to Fernando Mitjans , potpredsjednik Fifine žalbene komisije:

- Chiellini mi je rekao: "Ma to nije bilo ništa, bilo je kao poljubac djevojke. Pretjerao sam kako bi Suárez dobio crveni karton".

Mitjans je dodao i kako Chiellini nije prijavio nasilno ponašanje Suáreza Fifi niti je to učinio meksički sudac Marco Rodríguez. Kazna ga je, međutim, stigla, a u urugvajskom dresu moći će zaigrati tek u petom kolu kvalifikacija za SP 2018. početkom sljedeće godine. Odradio je pet od devet utakmica suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • đuro kojotovski 25.09.2015.

    svakako je bila namjera, ali zbog nečijeg simuliranja čovjek nije smio stupiti nogom na nijedan stadion na svijetu 2 mjeseca, nije smio trenirati 2 mjeseca sve dok nisu "ublažili" kaznu.. ovo simuliranje je veća sramota nego taj ugriz, čak zbog tog simuliranja Suarez još uvijek ne smije igrati za reprezentaciju, za Barcelonu je prvu utakmicu odigrao tek u El Clasicu..

  • Jeremy_1 25.09.2015.

    Opravdana kazna, ono nije bilo normalno ponašanje za čovjeka, jedino sad Suareza brane navijači Barcelone, prije Liverpoola.

  • daljinac 25.09.2015.

    Da ti nije kojim slučajem uvalio jezik !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare