To je to što me zanima!

Chiellini odlazi iz Juvea nakon 17 godina: Napravio sam sve

Sretan sam što ću otići na ovako visokoj razini jer nisam želio otići kad već osjećam da sam lošiji i da ne mogu igrati kako želim, rekao je stoper Juventusa
Vidi originalni članak

Iza nas je deset veličanstvenih godina od prvog Scudetta, a sad je vrijeme da drugi nastave tu priču. U ponedjeljak ću se oprostiti od stadiona Juventusa, a ako ću još imati nešto u spremniku istrčat ću u Firenci. To je 100% moja odluka, rekao je Giorgio Chiellini (37) za Mediaset nakon što je Juventus izgubio od Intera (4-2) u finalu Kupa Italije.

Talijanski stoper je legenda kluba koji je dres 'stare dame' obukao 2005. godine nakon što je stigao upravo iz spomenute Fiorentine. Tad ga je Juve platio nešto manje od osam milijuna eura, a skoro je prošao punoljetni staž u Torinu. 

UNIŠTIO JUVE VIDEO Perišićeva simultanka: Prvo iz penala pa onda u rašlje

Na leđima mu je već 37 godina i pitanje je želi li i može nastaviti karijeru. Hoće li se pridružiti nekom slabijem klubu u Serie A, ili 'objesiti kopačke o klin', još nije odlučio. 

- Ne znam. Moram promisliti o tome s obitelji. Sretan sam što ću otići na ovako visokoj razini jer nisam želio otići kad već osjećam da sam lošiji i da ne mogu igrati na željenoj razini - rekao je kapetan Juvea pa zaključio:

- Dao sam sve od sebe. Uskoro ću biti najveći navijač Juventusa, nakon ovoliko godina u klubu, ne može to proći tek tako.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kvarner👍 12.05.2022.

    Igračina i pozitivan lik.

  • Veteran❤🇭🇷💝 12.05.2022.

    Ode rom koji ne zaslužuje ni blizu ovakav status koji ima .

  • bassland 12.05.2022.

    Hvala ti za sve. Ostaješ u srcima svima nama zauvijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare