To je to što me zanima!

Chiellini se teško ozlijedio na treningu, čeka ga dug oporavak

Kapetan talijanskog prvaka pokidao je prednje križne ligamente što će zahtijevati operaciju, nakon koje će biti poznato i trajanje oporavka, no teško da će to biti manje od šest mjeseci
Vidi originalni članak

Tek što je sezona počela, loša vijest za Juventus. Giorgio Chiellini (35) teško se ozlijedio na treningu i umjesto na derbi s Napolijem morat će na dugu stanku.

Kapetan talijanskog prvaka pokidao je prednje križne ligamente što će zahtijevati operaciju, nakon koje će biti poznato i trajanje oporavka, no teško da će to biti manje od šest mjeseci. Upravo je on bio strijelac pobjedničkog gola s kojim je Juventus na otvaranju slavio u Parmi.

Ulazi De Ligt

S obzirom na ovu vijest, od odlaska Danielea Ruganija u Romu definitivno neće biti ništa. No Maurizio Sarri ne mora u potpunu depresiju i neće sigurno jer, primjerice, sada će koristiti igrača kojeg su platili 85 milijuna eura, Matthijsa de Ligta. Nizozemac je dvoboj s Parmom gledao s klupe.

- Naravno da sam želio igrati. Moram priznati da na treninzima nisam mogao pretpostaviti da ću biti na klupi, ali poštujem trenerovu odluku. Još uvijek se privikavam na Italiju, a Chiellinija i Bonuccija smatram jednim od najboljih stoperskih parova u povijesti. Na meni je da se nametnem i izborim za mjesto u momčadi - govorio je prošli tjedan.

I dočekao na način na koji definitivno nije htio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 31.08.2019.

    Veliki udarac za juventus. Vidjeli smo prosle sezone kad je chiellini nedostajo kako je juve losije igro. Ronaldo je zabijo golove ali je obrana bila propusna i zato su ispali u ligi prvaka pa cak i kupu kojeg su shvacali ipak manje ozbiljno. Utakmice protiv ajaxa su najbolji primjer bile. Ronaldo zabijo dva gola u obje utakmice i cak je i to bilo malo. To je dokaz da napad bez obrane ne moze da ne znam koga imas naprijed. Vidjeti cemo kako ce se de ligt uklopiti u momcad ali svakako jako tezak udarac juventusu

  • Space Burek 31.08.2019.

    moguci kraj karijere

  • 31.08.2019.

    mogli bi dati ponudu za perica

Komentiraj...
Vidi sve komentare