To je to što me zanima!

Chisora: Donirat ću 25.000 € bolnici ako me Haye nokautira

Jedva čekam da mu šake zabijem duboko u lubanju. Čovjek je idiot. Izgleda kao da je pojeo previše hamburgera, rekao je Haye na konferenciji za novinare uoči meča
Vidi originalni članak

Na posljednjoj konferenciji za novinare uoči iščekivanog meča, metalna ograda ponovno je morala razdvajati dva mrska protivnika Davida Hayea i Derecka Chisoru. Dva britanska boksačka teškaša ni pred najavu subotnjeg meča za prestiž u Londonu, ne mogu se suzdržati da se ne potuku tako da je ograda opet stajala između njih.

Dakako, 'trash-talka' nije nedostajalo, a prvi je krenuo Chisora.

- Ako me Haye nokautira, donirat ću 25.000 eura dječjoj bolnici Great Osmond Street. Ako ja nokautiram njega, neka Haye također donira iznos po njegovom izboru.

Okladi se pridružio Hayeov trener Adam Booth, koji se kladio da za 12.000 eura da će Chisora pasti u prvih 10 sekundi. No onda je na red došao lajavi Haye svojim prepoznatljivim vrijeđanjem.

- Jedva čekam da mu šake zabijem duboko u lubanju. Čovjek je idiot. Teško ga je gledati jer izgleda kao da je pojeo previše hamburgera. Nikad ga nisam vidio da je bio u top formi. Nadam se da ću nanijeti štetu tom idiotu - rekao je Haye.

Dugo iščekivani obračun na rasporedu je u subotu navečer i to će im biti prvi okršaj nakon onog na konferenciji za novinare u veljači poslije Chisorinog meča s Vitalijem Kličkom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Slava Njemu 14.07.2012.

    derek DONIRAJ sad iznos koji si rekao... razbio te Haye

  • nino-slav 13.07.2012.

    neznam hocu li gledati.....za nikog posebno ne navijam ali onoga heja nee mogu po faci previse je ufuran a u ringu bjezi....ajmo chisora da ne traje dugo....prenosi li nova ???

  • hhhhh 12.07.2012.

    ahahahahahahahhaha ma ova dvojica se*u to oni samo glume i onda ce sto vise ljudi doci gledati ih jer misle da ce biti krvi........................a na kraju ce biti dosada ziva

Komentiraj...
Vidi sve komentare