To je to što me zanima!

Cholo Simeone pred vrhunac sezone: Čeka nas deset finala

Trener Atlético Madrida pred subotnje gostovanje "colchonerosa" u Córdobi osvrnuo se na očekivanja od njegove momčadi rekavši da ga do kraja sezone čekaju - finala
Vidi originalni članak

Atléticu je prošla sezona bila jedna od najuspješnijih u povijesti u kojoj su osvojili Primeru i došli do finala Lige prvaka. Ove sezone "colchonerosi" ne stoje najbolje da ponove uspjeh u prvenstvu, tek su četvrtoplasirani s devet bodova zaostatka za Barcelonom.

- Svjesni smo da branimo boje Atlético Madrida i kakvu odgovornost to nosi do kraja sezone. Ispred nas je zapravo deset finala do kraja sezone u Primeri, a prvo nam stiže sutra u Córdobi. Što god rekao, u ovom dijelu sezone to više nema nikakvu težinu, treba djelovati - poručio je trener Diego Simeone na konferenciji za novinare.

Mariju Mandžukiću i društvu u subotu od 18 sati slijedi obračun s posljednjim sastavom lige Córdobom koja ima čak devet poraza u nizu. No daleko su od lakog protivnika, Real Madrid morao se jako pomučiti da izvuče tri boda s gostovanja u Andaluziji.

- Moramo igrati agresivno i snažno od početka, s velikim intenzitetom. U posljednjoj je utakmici Cordoba odlično igrala protiv Real Sociedada u gostima unatoč tome što su praktički cijelu utakmicu odigrali s igračem manje, a do kraja su im isključena još dvojica igrčaa. To je najbolji primjer koliko su borbena momčad i kakav je njihov natjecateljski duh - opominje Simeone.

Utakmica na stadionu Nuevo Arcángel igra se u subotu od 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DavidJolić 04.04.2015.

    Odlican komentar +

  • brend 04.04.2015.

    gdje je šnidarić nestao, što ga nema više, otkaz?

  • strmi007 03.04.2015.

    Nadam se da će ih Real proći u LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare