To je to što me zanima!

Chris Owens: Mama i sestra su krive što sam srušio Partizan

Chris Owens odigrao je najbolju utakmicu u dresu Cedevite u polufinalu ABA lige protiv Partizana. Inspirirale su ga majka i sestra. A gledat će ga i danas u finalu...
Vidi originalni članak

Dvama šutevima u posljednjim minutama Chris Owens ugasio je sve nade Partizana i uveo Cedevitu u finale ABA lige. Inspiraciju za sjajnu utakmicu, u kojoj je s 18 koševa bio najbolji strijelac, pronašao je u mami i sestri koje su ga došle gledati.

- Baš sam bio uzbuđen. One su mi bile inspiracija. No nisu došle samo zbog mene. Željele su vidjeti Tel Aviv i Jeruzalem - objasnio je Owens, pranećak legendarnog sprintera Jesseja.

Mama Shannen i sestra Jean doputovale su u Zagreb, pa s navijačkim charterom doletjele u Izrael. Obje su velike vjernice, pa su u nedjelju s mnogim drugim navijačima Cedevite, otišle na izlet u Jeruzalem.

- Mama je bila u Zagrebu na početku sezone, ali sestra me nije gledala već nekoliko godina, pa mi je posebno drago bilo što je ona tu - kaže Owens.

Bit će na tribini i danas (20.15), zajedno s 10.500 navijača Maccabija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • velemajstor12 30.04.2012.

    Svaka čast Chrisu Owensu na odlično odigranoj utakmici s Partizanom na kojoj je bio najbolji čovjek na terenu!!!! P.S. Još samo da danas ponovi takvo izdanje i da ostali igrači odigraju iznad svojih mogućnosti pa da probaju NEMOGUĆU MISIJU...držim palčeve!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare