To je to što me zanima!

Ciao, ciao Čatež: Kockasti više neće ići u Sloveniju!?

Razlozi nisu politički, Hrvatska je jednostavno prerasla kamp u Čatežu, izjavio je dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković. Otvorila se varijanta Tuhelj
Vidi originalni članak

Poštujemo načela Fife i Uefe da politika i nogomet moraju biti odvojeni. Isto tako, sport je tu da povezuje, a ne da razjedinjuje i iako ne možemo misliti drugačije od većine hrvatske javnosti, mi se u politiku nećemo miješati. To što Slovenija usporava ulazak u EU nema veze s našim pripremama u Čatežu. Gostoljubivost domaćina nikad nije imala granica, svi su prezadovoljni kako nas tamo dočekuju, naglasio je Ivan Brleković, dopredsjednik HNS-a.
Odmah potom ponudio je suprotnu tezu.
- Ali, s druge strane teren na kojem reprezentacija trenira više nije kakav bi trebao biti. A i činjenica da ponekad igrači moraju na granici moraju izlaziti iz autobusa i gubiti potrebno vrijeme na putu prema utakmici nije baš dobra. Trebalo bi biti više benevolentnosti s te strane prema hrvatskoj reprezentaciji. A i tako se pomalo bliži dan odlaska iz Čateža - kazao je Brleković naglasivši da HNS ima novac za kamp u Tuhelju i da početak gradnje sada ovisi samo o sređivanju papira. No...
- Nisam rekao da ćemo se u Čatežu pripremati dok se ne izgladi kamp u Tuhelju! Moguće je da se već u ožujku Hrvatska priprema na nekom drugom mjestu - dodao je Brleković, a nadovezao se Zorislav Srebrić:
- Sve ostale hrvatske nogometne reprezentacije prirpemaju se u Tuhelju!
- Ponavljam, razlozi nisu politički. Hrvatska reprezentacije jednostavno je prerasla Čatež - zaključio je Brleković. odlaskom Hrvatske iz Čateža Slovenija bi izgubila više od 100.000 eura godišnje i vrijedan svjetski "brand".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • jesenjin 20.12.2008.

    Pilot iz aviona zove slovensku kontrolu leta i kaže: - \"Ovdje let ABC123, tražimo dopuštenje za korištenje zračog prostora.\" Slovenska kontrola leta odgovara: - \"Dobro došli u Slov... Doviđenja!\"

  • jesenjin 20.12.2008.

    ubi janeza

  • brko1 20.12.2008.

    I Tuhelj je slovenski (Olimia).

Komentiraj...
Vidi sve komentare