To je to što me zanima!

Cibalia izgubila i napadala suca, atrakcija u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najveće iznenađenje 12. kola Prve HNL dogodilo se u Stanovima. Domaćin je 1-0 pobijedio Hajduk. Igrači Cibalije 'ludjeli' su na suca u Koprivnici...
Vidi originalni članak

Sudac Jurica Mihalj označio je kraj utakmice, ali i početak nove kanonade prigovora. Nakon poraza u Koprivnici od Slaven Belupa (1-0) igrači i vodstvo Cibalije sasvim sigurno će imati puno toga za reći na račun mladog suca iz Velike Mlake... Mihalj je dosudio penal u 91. minuti, i to u najmanju ruku neobičan penal. Bojan Vručina je izveo slobodan udarac s 20-ak metara i pogodio u 'živi zid', u kojem je netko podigao ruku, u koju ga je lopta pogodila! Igrači Cibalije okružili su suca Mihalja, bilo je i naguravanja, a vrlo vjerojatno i žestokih verbalnih uvreda.
Vručina je sam uzeo loptu i zabio svoj deveti prvenstveni gol ove sezone za neočekivano teško izborenu pobjedu. Osim penala, koji je u najblažem slučaju upitan, nogometaše iz Vinkovaca iziritirala je i Mihaljeva odluka da dodijeli crveni karton Borisu Leutaru u 40. minuti. U gužvi su sudjelovali gotovo svi igrači obiju momčadi, no crveni je dobio samo Leutar. I tada su prigovori bili žestoki, igrači Cibalije izuzetno agresivni...
U Osijeku su domaćini dočekali svog najboljeg strijelca u klupskoj povijesti, Ljupka Petrovića. Iskusni trener doveo je svoju Croatiju iz Sesveta na noge poljuljanom Osijeku, no čini se da ponekad i u sportu vrijedi ona o ranjenom lavu. Prevođeni sjajnim Josipom Barišićem, Osječani su pobijedili 4-2 u utakmici s nekoliko izuzetno atraktivnih golova. Odličan je bio prvi Barišićev, pa onda i onaj Brazilca Andre Luiza za 3-1, ali i prvi gol Sesvećana. Mladi Antun Palić fantastično je pogodio suprotne rašlje s ruba šesnaesterca.
Varteks je u goste Zagrebu došao nakon šokantnih 3-3 s Rijekom u prošlom kolu. U pet gostovanja ove sezone uzeli su jedan jedini bod, i to Hajduku, a u Kranjčevićevoj su odnijeli sve. Golovima Mujanovića u prvom, te Smrekara i Mumleka u drugom poluvremenu, slavili su 3-0. Na tome mogu zahvaliti i Josipu Jurendiću, koji je nepromišljeno zaradio crveni karton u 41. minuti.
Inter je u Šibeniku vodio golom Nina Bule, no stvari je na početak vratio Ermin Zec. Mladi reprezentativac BiH zabio je dva komada Dinamu prije tjedan dana, a sada je nastavio svoj niz.

HNL, 12. KOLO
ŠIBENIK - INTER 1-1 (Zec 41 / Bule 20)
OSIJEK - CRO. SESVETE 4-2 (Barišić 4, 68, Smoje 59, Andre Luiz 61 / Palić 11, Petrović 86-11m)
SLAVEN BELUPO - CIBALIA 1-0 (Vručina 90)
ZADAR - HAJDUK 1-0 (Ljubičić 59)
ZAGREB - VARTEKS 0-3 (Mujanović 14, Smrekar 47, Mumlek 65)
RIJEKA - DINAMO odgođeno

TABLICA
Dinamo 23 (-1), Slaven Belupo 23, Hajduk 20, Šibenik 18, Varteks 17, Zagreb 17, Rijeka (-1) 15, Osijek 15, Croatia Sesvete 15, Cibalia 14, Inter 11, Zadar 8.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rođo1 26.10.2008.

    koliko sam vidio prekršaj kji je predhodio gužvi i naguravanju u 40minuti.nije za crveni več kako bi ludi maminjo znao reći za 3mjeseca zatvora.igrači cibalije su danas trebali završit tekmu sa najviše 5igrača jer su igrali kao da igraju ragbi sramota.

  • JAX 26.10.2008.

    kako je sudac unakazio cibaliju ta mejsto mu je u cetvrtoj zupanijskoj ligi

  • lala0503 26.10.2008.

    Sramota , kako je Cibalia izmasakrirana!!!!!!!!!!!!Suca može biti sram...

Komentiraj...
Vidi sve komentare