To je to što me zanima!

Neodlučeno u Kranjčevićevoj; Cibalia korak do polufinala

Momčad iz Vinkovaca Kup je označila kao prioritet ove sezone, a napravili su veliki korak prema polufinalu. Svladali su Istru. Zagreb i Slaven su pak odigrali 1-1
Vidi originalni članak

Zaboravite prvenstvo, preko Kupa ćemo lakše do natjecanja u Europi, rekao je Stanko Mršić i iznenadio vjerojatno i svoje igrače.

No, razmišljanje je na mjestu jer mnogi računaju da će Dinamo osvojti prvenstvo i biti siguran finalist, pa i samo finale Kupa vjerojatno donosi kvalifikacije za Europsku ligu.

Cibalia je uspjela u naumu. Na koračić su do polufinala Kupa nakon pobjede u Puli. U 27. minuti zabio je Prgomet, a prije kraja poluvremena i Kresinger. Odmah na početku nastavka smanjio je Pauletić. Koledić je opet vratio na dva razlike šest minuta prije kraja, a kakvu takvu nadu je Istri 1961 donio Alimi u 94.'

U Kranjčevićevoj je Milardović donio vodstvo Slaven Belupu nakon samo devet minuta igre. Slaven je promašio nekoliko prilika, a u 86. minuti ih je kaznio Šovšić. Na uzvrat 'pjesnici' putuju sa za njih negativnih 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • thcVK306 11.11.2010.

    NAPRIJED CIBALIOOOOOOOOOOOOOO!!! Za ovaj GRAD za sva VREMENA!!!

  • nogometas05 10.11.2010.

    Sa istoka dolaze Vinkovački ratnici,nebesko plaaavi šampiooooniiiiiiiii,ponos grada s Bosutaaaaaa,nose imeeeeeee Cibaliaaaaaaaaaaaa :))))

  • jedan domi 10.11.2010.

    a dobro da je i hajduku kup bil priorite.. :)hehe istra je ipak protiv hajduka bila daleko veči favorrit.... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare