To je to što me zanima!

Cibalia u posljednjoj minuti uzela dva boda Hajduku

Iako je Hajduk rano poveo i dominirao većim dijelom utakmice, Cibalija je golom u samoj završnici izjednačila i tako puno pomogla Dinamu
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka remizirali su s Cibalijom u posljednjoj utakmici 22. kola . HNL 1-1. Hajduk i Dinamo izjednačeni su na vrhu tablice s 42 boda, no Hajduk ostaje prvi zbog dvije pobjede nad direktnim konkurentom za naslov. Splićani su na stadionu Mladosti poveli golom Nikole Kalinića u 34. minuti. Josip Skoko sjajnim je dodavanjem poslužio mladog napadača, koji je izvrsno prihvatio loptu, prevario braniča Milardovića i lijevom nogom svladao Burcsu. U nastavku Hajduk je dominirao, no Cibalija je također imala svoje prilike. U drugom poluvremenu Hajduk je u nekoliko navrata bio blizu postizanja drugoga gola, no kako nisu zabili, vratilo im se u glavu. Prekrasan gol iz slobodnog udarca u 90. minuti zabio je Milardović, a Subašić je pri tom udarcu bio bespomoćan.
- Utakmica je bila izvanredna, zaslužili smo bod iako je Hajduk bio nešto bolji. Držali smo se rasporeda i na kraju smo nagrađeni - rekao je trener Cibalije Stanko Mršić nakon remija.
- Nismo iskoristili sve šanse u drugom dijelu i to nam se vratilo. Dominirali smo, no nismo iskoristili tu dominaciju. Ostajemo prvi i idemo dalje, nisam nezadovoljan niti remijem - mišljenja je trener Hajduka Anter Miše.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dumont 666 16.03.2009.

    al se miše stiso...haha ma nek mu bude..lik si umislio da je novi guus hiddink...a nema pojma...bravo jurcicu svaka ti cast samo tako...dinamo zagreb ale ale ....

  • luckystrike 16.03.2009.

    Nije bitno tko će biti prvi u Hnl-u jer svi znamo na koji način Dinamo pobijeđuje protivnike a ti isti protivnici bi davno bankrotirali da nije Maminja i njegovih kumova.A zamislite koliko je dobila jadna Cibalija za ginjenje na terenu protiv Hajduka koji je oba puta svladao Dinamo.A kad igraju protiv Dinama nema ih na terenu,prave penale i tako a Dinamo je po statistici trenutno slabiji od Hajduka...Čemu onda sve ovo ,čemu se pošten čovik može nadati...Osijek,Cibalija,Slaven Belupo,Varteks svi redom će protiv dinama primiti najmanje dva gola...A onda kad \"Veliki \"Dinamo dođe u Europu \"Uživamo\" u igri BBB na tribinama i mlaćenu sa pandurima.Nije ni Hajduk euro momčad al bar ljudi igraju pošteno trude se trče,pa zamislite kako je njima igrati sve te utakmice...Rijeka gori kad dođe Hajduk,Osijek,Varaždin,Cibalija,Slaven,Šibenik,Zadar kojem svaki bod znači spas,Zagreb,C.Sesvete...Pa sada igrajte u tom moru smicalica i probajte biti prvi!!!!

  • slayer3 16.03.2009.

    \"Cibalia u posljednjoj minuti uzela dva boda Hajduku\" --> Cibalia u posljednjoj minuti meni uzela 200 kn na kladari

Komentiraj...
Vidi sve komentare