To je to što me zanima!

Cibona i Zadar uvjerljivi protiv momčadi Širokog i Radničkog

Zadar je na domaćem parketu slavio protiv Radničkog s 89-76 te tako upisao petu pobjedu ove sezone, a Cibona je u Zagrebu nadigrala Široki rezultatom 91-80...
Vidi originalni članak

Cibona je na domaćem parketu dobila momčad Širokog s 91-80 te tako zadržala priključak s vodećim ekipama regionalne lige, dok je Široki nakon još jednog poraza ostao pri samom dnu. 

Najučinkovitiji u momčadi koju vodi Slaven Rimac bio je DJ Strawberry s 26 koševa, pet asistencija i pet skokova. Marin Rozić imao je 14 koševa i četiri skoka, a Darko Planinić isti broj koševa, ali i tri skoka više. 

Tomislav Petrović je s 20 koševa vodio goste iz Širokog Brijega. Njemu se pridružio i Domagoj Bošnjak s 13 koševa, četiri skoka i tri asistencije. 

Zadar je kod kuće slavio protiv Radničkog s 89-76 te tako upisao petu pobjedu ove sezone te četvrtu na domaćem parketu. 

Domaćini su od samog početka vodili, a iako su gosti u trećoj četvrtini uspjeli smanjiti zaostatak na samo tri koša, ekipa Zadra se uspjela odlijepiti prilično lako do kraja utakmice zadržati prednost. 

Marko Šutalo s 22 te Josip Sobin s 21 postignutim košem bili su najučinkovitiji Zadrovi strijelci. 

Cedevita prosula prednost pa potom izgubila u produžetku

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LEO MESSI_2 14.12.2013.

    oce saric sljedece u nba bolje mu je da se razvija s onim trenerima pa nema ni 20 najblji igrac cibone

  • teletubiess 14.12.2013.

    Bravo za Cibonu i Zadar, šteta za Cedevitu što je izgubila nakon produžetka. 2/3 što se tiče naših predstavnika je odlično, ako se uzme u obzir da smo u proteklom kolu imali 0/3.

  • aj88 14.12.2013.

    bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare