To je to što me zanima!

Cibona je slavila i prošla dalje: Vidjet ćemo koliko možemo...

Najbolji igrač Cibone opet je bio Ante Žižić koji je zabio 21 koš i imao je 7 skokova. Cibona je pobijedila Benficu 74-66 te izborila drugu fazu Fibina Europkoga kupa...
Vidi originalni članak

Pobjedom protiv Benfice 74-66 košarkaši Cibone osigurali su nakon četiri kola plasman u drugu fazu Fibina Europskoga kupa.

Mogli su "vukovi" puno bezbolnije odraditi utakmicu, sredinom druge četvrtine imali su i 22 poena viška, no u samo deset minuta ta se prednost istopila na četiri poena.

Ipak, neizvjesne završnice nije bilo. 

- Moramo biti bolji na počecima treće četvrtine. Bez obzira na promašene zicere, primili smo previše laganih poena - rekao je trener Slaven Rimac.

Najbolji igrač Cibone opet je bio Ante Žižić koji je zabio 21 koš i imao je sedam skokova. Florence je dodao 12 koševa uz osam asistencija.

Kod Portugalaca Daequan Cook, bivši pobjednik NBA natjecanja u tricama, 19 od 22 koša zabio je u drugom poluvremenu, a cijelo je vrijeme iritirao držeći štitnik za zube izvan usta. Splićanin Ivica Radić postigao je 12 koševa.

Ciboni sad preostaju gostovanja kod Antwerp Giantsa i Soprona, a nakon toga kreće druga faza u kojoj su 32 najbolje momčadi natjecanja. 

- Treba vidjeti i ostale momčadi, ali u toj će fazi biti sigurno barem dvije s kojima se po budžetu možemo nositi. U svakoj utakmici je cilj pobijediti, vidjet ćemo koliko daleko možemo - rekao je Rimac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • daljinac 19.11.2015.

    Baš me zanima koji idiot lupa minuse kada se čestita ekipi koja je zasluženo pobijedila !

  • Buki 62 19.11.2015.

    Ja ne kužim te novinarčiće i njihova izvješća sa utakmice.Zašto sa takvih utakmica nema sastava i statistike jer ispada da su po njemu igrala dva-tri igrača koje on spominje u tekstu,jako mizerno...

  • kbr 19.11.2015.

    e kad bi izgurali do final foura, koji se igra u zagrebačkoj areni

Komentiraj...
Vidi sve komentare