To je to što me zanima!

Cibona je jedini klub koji ima dva izbornika reprezentacija

Trener Cibone preuzeo je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a njegov šef u Ciboni i prvi operativac kluba, Aleksandar Petrović, ovog ljeta s Hrvatskom će pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Riju
Vidi originalni članak

Ha, ha, zaista nesvakidašnja situacija. Jedan klub i dva izbornika. Ne znam da se ikad takvo nešto dogodilo.Cibona zaista ima jaku struku, nasmijao se Damir Mulaomerović.

Trener Cibone preuzeo je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a njegov šef u Ciboni i prvi operativac kluba, Aleksandar Petrović, ovog ljeta s Hrvatskom će pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Riju.

- Raritet je to, da. I zaista slučajnost. Prije nekoliko mjeseci nije mi bilo u planu voditi Hrvatsku, no kad su otpali Spahija, Perasović i Trinchieri, morao sam uskočiti - istaknuo je Petrović, koji je sretan zbog Mule, no kao izvršni dopredsjednik kluba je i zabrinuti. Mula će s BiH igrati kvalifikacije krajem kolovoza i početkom rujna, a tad traju pripreme Cibone.

- Klub ne smije patiti zbog Mulinih obveza. Pogotovo jer ćemo ovog ljeta ostati bez Žižića i Slavice, pa će trebati ponovno slagati momčad - istaknuo je Aco.

Mula se ne brine. Kaže da je sve pod kontrolom.

- Ne mislim da će biti problema - rekao je Mulaomerović, koji se nada i kakvom savjetu od Ace, koji je također bio izbornik BiH.

- Aco je s BiH napravio velike stvari i znam da i meni može pomoći. BiH reprezentacija ima veliki potencijal, odlične igrače i bit će to za mene veliki izazov - kaže Mula.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nemo22 14.05.2016.

    Naravno.I Dinamo će i 2017./2018. biti prvak....a da,i 2018./2019 isto! .....

  • sve u 16 13.05.2016.

    cibona je zbog takvih izbornika izgubila sve i svasta,nazalost

  • nokia004_1 13.05.2016.

    Zar vas fiba nije izbacila iz kvalifikacija, zbog ABA lige?

Komentiraj...
Vidi sve komentare