To je to što me zanima!

Cibona osvojila svoj 17. trofej; Repeša: Bliže je da ipak odem

Košarkaši Cibone slavili su u četvrtoj utakmici finala doigravanja protiv Cedevite u maloj dvorani Doma Sportova sa 77-64 i osvojili svoj 17. naslov prvaka Hrvatske...
Vidi originalni članak

Cibona je imala drugu meč loptu, Cedevita je morala dobiti kako bi izborila "majstoricu". Igrala se četvrta utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvorane su bile pune u svakoj od četiri utakmice. Košarka se vratila u Zagreb.

- Da mi je netko nakon tri utakmice ponudio 2-1 vodstvo, nema teorije da bih odbio - rekao je trener Cibone Jasmin Repeša nakon što se Cedevita vratila u igru i smanjila početno 2-0 vodstvo Cibone. 

No u četvrtoj utakmici u maloj dvorani Doma sportova Cibona je slavila kod Cedevite sa 77-64 i osvojila 17. naslov prvaka Hrvatske. Marin Rozić u osmoj sezoni u Ciboni po prvi je puta podigao pehar pobjednika kao kapetan momčadi.

- Cibona je zasluženo pobijedila. Imali su više energije i koncentracije. Mi smo previše griješili i bili prenervozni. To je odlučilo finale. Cijelu utakmicu su kontrolirali, a mi smo se pokušavali vratiti. Nismo uspjeli. Sezona je bila uspješna i mogu biti ponosan na svoje igrače. U ovom trenutku smo izgubili od boljeg protivnika - rekao je trener Cedevite Dražen Anzulović nakon utakmice.

Dvoranom se ponovno orilo: "Jasko, ostani!"

- To me jako dira. Još nisam ništa potpisao, ali bliži sam odlasku nego ostanku. Ako odem, predložit ću sljedećeg trenera Cibone. Mislim da imam na to pravo. Ovo mi je najdraži trofej naslova prvaka Hrvatske (osvojio ih je četiri op.a.). Posvećujem ovaj trofej svim legendama Cibone koji su mi pomogli kad mi je bilo najpotrebnije - rekao je Repeša nakon utakmice.

Finale doigravanja:

Cedevite - Cibona 64 - 77 

*U finalu koji se igra na tri pobjede Cibona je bila uspješnija i slavila 3-1

Idi na 24sata

Komentari 47

  • krlle 06.06.2012.

    Za druge se navija, PARTIZAN se voli.

  • drmm 06.06.2012.

    Za dobar rezultat potrebno je troje...dobri igrači,dobra uprava i dobar trener...šteta bi bilo da sad Cibona učini korak nazad i ne dogovori s Jaskom nastavak suradnje...!!!

  • vozač25 06.06.2012.

    Repeša care uspio si što nitko nije vratio si naviječe na tribine a i Cibona opet igra sa srcem svaka Ti čast bio sam na tekmi i atmosfera je bila super na sve 4 tekme hvala ti care

Komentiraj...
Vidi sve komentare