To je to što me zanima!

Cibona je povela protiv Zadra, Tornado zbog baklje izbačen

Cibona je u prvoj utakmici četvrtfinala pobijedila Zadar 95-81. Pet minuta prije kraja susreta gostujući navijači su zbog paljenja baklje izbačeni iz dvorane
Vidi originalni članak

Košarkaški derbi Cibone i Zadra u Draženovu domu nije ponudio dramu, zagrebačka momčad je mnogo lakše nego se to očekivalo pobijedila goste 95-81. Cibona je tako u četvrtfinalnoj seriji povela s 1-0, a druga utakmica na rasporedu je u nedjelju u Zadru.

Nakon prve četvrtine Cibona je imala već devet koševa razlike, a nakon prvih 20 minuta utakmice je bila praktično i završena jer je prednost domaćih narasla na 22 koša.

Cibonu su predvodili Luka Žorić s 26 koševa, 10 skokova i četiri asistencije, dok su Šakić i Reynolds utrpali svaki po 19, dok je Šakić dodao još i devet skokova. Kod Zadra najefikasniji su bili Brzoja sa 17 i Marinković s 15 koševa.

Pet minuta prije kraja susreta dogodio se incident. Navijači Zadra zapalili su baklju pa je sudac prekinuo utakmicu, a Tornado je izbačen iz dovrane.

I košarkaši Šibenika pobijedili su u prvoj utakmici četvrtfinala. Na svom parketu svladali su momčad Zagreba 84-78.

Najbolji kod domaćih bili su Miralem Halilović s 21 košem i 10 skokova, Ivanov s 13 koševa i Badžim s 12 koševa i sedam asistencija. Kod Zagreba najefikasniji su bili Marčinković i Božić zabili po 21 koš. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bulevarzd 28.04.2017.

    zanimljivo, tornado je izbacen iz dvorane zbog vrijedanja "Musa turcine" ( nije turcin), a smogovci nisu izbaceni zbog vrijedanja 80 000 ljudi sa "Zadar bezigrad" i "ubij tovara"...lijepa nasa rvatska, "nema nikih problema"

  • kamen1983 27.04.2017.

    Finale sibenka cedevita gori ce baldekin

  • 27.04.2017.

    stvarno trebas biti komad budale i zapaliti baklju u dvorani

Komentiraj...
Vidi sve komentare