To je to što me zanima!

Cibosi zasad spašeni: Dolaze pojačanja, Antunović direktor

U novom vodstvu Cibone za sada su Ivica Lovrić, Zdenko Antunović i Slavko Kojić. Nova uprava obećala je grijanje, zaostale plaće, ali i - nova igračka pojačanja
Vidi originalni članak

Gradski pročelnik za sport Ivica Lovrić novi je predsjednik Cibone, bivši direktor Arene Zdenko Antunović novi je direktor, a gradski pročelnik za financije Slavko Kojić treći član skupštine koja će upravljati Cibonom dok se stanje u klubu ne stabilizira.

- Prvo ćemo riješiti elementarne probleme poput uključivanja grijanja i telefona, a već do Božića ćemo nastojati uplatti barem simboličnu svotu igračima i zaposlenicima kluba - rekao je Ivica Lovrić, koji se nada da se neće predugo zadržavati na ovoj funkciji, već samo kao ‘vatrogasno’ rješenje.

Od siječnja se mogu očekivati i igračke prinove.

- Reputacija kluba među igračima i menadžerima posljednjih godina nije dobra zbog mnogih neisplaćenih ugovora, ali nadamo se ponekom pojačanju nakon Nove godine - rekao je Lovrić.

- Drago mi je da smo se konačno pomaknuli s mrtve točke i da su novi ljudi u klubu svjesni da nam trebaju pojačanja. Nadam se da će sve završiti lijepom pričom kakvu Cibona zaslužuje - prokomentirao je kapetan Marin Rozić, koji će se uskoro vratiti na parket, baš oko godišnjice strašne ozljede na utakmici protiv Partizana.

Konačno su stigli ljepši dani za dvostrukog europskog prvaka. Grad mu je, doduše, uzeo sve nekretnine, ali Cibona od njih ionako nije imala koristi koliko bi trebala. Zato je Grad preuzeo dug Zagrebačkoj banci od 23,5 milijuna kuna, čime je deblokiran klupski račun, a tročlana uprava već radi na dovođenju sponzora i ima dugoročni plan saniranja ostalih dugova, čiji se definitivni iznos još ne zna.

Mihovil Nakić vraća se na mjesto sportskog direktora, Zdravko Radulović ostaje trener, a igrači više nemaju razloga za odlazak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Edihnjo 22.12.2010.

    ma svi mi bacite unlikeove ali stvarno ovi decki imaju pravu..ko jebe normalne ljude...dat ce se pare za cibonu umjesto da se napravi neka tvornica i da se zaposle normalni ljudi.volim cibonu ali sta ce mi to ako ja nebudem imo ni za kruh...svi vi maloumnici razmislite malo i onda se ne zalite zas vam je tesko...

  • konjina 22.12.2010.

    zanimljiv je ovaj portir iz chromosa

  • komentatorv2 22.12.2010.

    ako je itko sposoban za izvući Cibonu onda je to Bandić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare