To je to što me zanima!

Cibona ne staje s dovođenjem pojačanja: Evo kapetana Zadra

Pavle Marčinković nije ni izbliza toliko senzacionalan transfer, ali uvijek odjekne kada u Cibonu stigne kapetan Zadra. Tom je 22-godišnjem šuteru istekao ugovor
Vidi originalni članak

I drugi najbolji igrač Cibone iz prošle sezone napustio je klub. Nakon Bojana Bogdanovića, koji će karijeru nastaviti u Fenerbahçe Ülkeru, Leon Radošević preselit će se u Milano.

- Iskoristio je klauzulu u ugovoru, a mi smo mu izašli u susret - rekao je glavni Cibonin operativac Nikša Prkačin, no nije htio potvrditi da će “vukovi” dobiti pola milijuna eura odštete, kako se priča. Koliko god da je novca u igri, dobit će ga tek 1. rujna.

- Bit će to lijepa financijska injekcija. Sanacija još nije gotova, ne znam je li stanje dobro ili loše jer nam je propala kombinacija prema kojoj je sve trebalo biti riješeno do lipnja. Vjerujem da ćemo u rujnu biti čisti - dodao je Prkačin.

Radoševića će pod košem zamijeniti Goran Suton, centar sa šireg popisa reprezentacije, no od dolaska Andrewa Boguta za vrijeme “lockouta” vjerojatno ipak neće biti ništa.

- Bili smo na kavi dok je boravio u Zagrebu. To što nismo dobili domaćinstvo kvalifikacijskog turnira za Euroligu bitno je utjecalo na pregovore. I on mora misliti na svoje interese - objasnio je Prka, svjestan da će Cibonine šanse na turniru u Vilniusu biti vrlo male. 

Ipak, “vukovi” ne staju s dovođenjem pojačanja. Pavle Marčinković nije ni izbliza toliko senzacionalan transfer kao što bi bio Bogutov, ali uvijek odjekne kad u Cibonu stigne kapetan Zadra. Tom je 22-godišnjem šuteru istekao ugovor, a kako Zadar iduće sezone neće igrati u NLB ligi, logično je bilo prijeći u klub koji hoće. Samo, teško će mu navijači oprostiti odlazak u redove najljućeg rivala. Marku Popoviću, na primjer, mnogi nisu ni sedam godina poslije...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zadar_44 18.07.2011.

    Konacno se ispunio san kojega je Mirko Novosel desetljecima snivao,a on je bio da Split i Zadar moraju biti Cibonine filijale.Splita su na brzinu sredili,a zahvaljujuci cudesnom Ha-de-ze-u i njegovim jatacima konacno je slomljen i Zadar.Zato ne kriviti dicu sto odlaze,nego one koji su se krvi napili jedinoj svetinju koju smo imali .........

  • jabbar 17.07.2011.

    Vrli direktor ne zna da li je stanje dobro ili loše?Pa pogledaj stanje na žiro računu,pa buš znal!Doma ti se to nebre dogoditi!

  • HellBoy_1 17.07.2011.

    Jebiga sto ces, svak bi to napravija na njegovom mistu samo da je prilike....

Komentiraj...
Vidi sve komentare