To je to što me zanima!

Cibona opet s Cedevitom: Bolji smo nego prije mjesec dana

Mi smo se okupili tri dana prije te utakmice, Šarić se tek vratio s Eurobasketa, mnogi ozlijeđeni tek su se oporavili, komentirao je Spahija poraz od Cedevite u kupu
Vidi originalni članak

Cibona ima 2-2 u regionalnoj ligi, Cedevita je jedina neporažena, a danas (17 sati u Draženovu domu) zagrebački klubovi sastaju se drugi put ove sezone.

- Ne brine me zaostatak od dvije pobjede nego igra moje momčadi. Pobjeda bi nam bila jako važna, ponajviše zbog atmosfere. Cedevita je najbolja momčad s kojom smo dosad igrali - kaže Neven Spahija, koji vjeruje da današnja utakmica neće biti nimalo slična onoj u Kupu Dražena Petrovića prije mjesec dana, koju je Cedevita uvjerljivo dobila.

- Mi smo se okupili tri dana prije te utakmice, Šarić se tek vratio s Eurobasketa, mnogi ozlijeđeni tek su se oporavili... Cedevita je u tu utakmicu ušla znatno spremnija. Danas smo mi bolji nego onda, ali i oni su u boljoj formi. No derbi je fenomenalna prilika igračima da pokažu karakter i da im se probudi inat - kaže trener "vukova".

Tomislav Zubčić praktički je cijelu karijeru proveo u Ciboni prije odlaska u Lietuvos Rytas početkom godine. Neposredno uoči sezone vratio se u Zagreb, ali u redove Cedevite.

- Očekujem jako tešku utakmicu, ponajprije zbog situacije u Ciboni. Oni su ubilježili nekoliko poraza, mi pak imamo pozitivan niz i veliko samopouzdanje. Imamo oscilacija, ali očekujem da ćemo i individualno i kao momčad biti sve bolji kako sezona bude odmicala - rekao je Zubo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dinovu 26.10.2013.

    stavio dvojku

  • Lasinja 26.10.2013.

    Uvijek se znalo tko je gazda u gradu. Cibona uvijek dobiva u bitnim utakmicama

  • silaaa 26.10.2013.

    mislim da ce cibona opet dobiti porciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare