To je to što me zanima!

Cibona slavila protiv Zagreba, ali Repeša ipak nije zadovoljan

Cibona je u gradskom dvoboju protiv Zagreba slavila 100-85. Trener zagrebaša zavodoljna je nastupom svojih košarkaša, no isto se ne može reći i za Repešu
Vidi originalni članak

Gradski derbi protiv Zagreba titulu ''Mr. sto posto'' ostavio je u rukama Jasmina Repeše. Cibona (12-0) u Draženovu je domu slavila sa 100:85 (Rozić 16 koševa, 8 skokova), no unatoč uvjerljivoj pobjedi u kojoj su cibosi pogodili 13 trica, Jasko je sijao nezadovoljstvo.

- Dobar dio utakmice odigrali smo ispod svakog nivoa. Ne bih o pojedincima, no ponašanje nekih i njihov pristup prema poslu bili su zabrinjavajući. Morat ću staviti stvari na svoje mjesto, a kad ja to radim tada je to jako zeznuto - rekao je Repeša. 

Nije htio otkriti o kojim se metodama radi, a lijepe riječi imao je samo za Darija Šarića koji je u dresu Zagreba (6-5) ponovno briljirao (23 koša, 10 skokova), no i nastradao u jednom sudaru s Markotom i zaradio krvavu posjektinu na licu zbog čega je kasnije završio na šivanju. No, na klupi gdje su ga preventivno ''zaljepili'', kratko je izdržao.

- Bolilo me, ali znao sam da mogu izdržati pa sam zato inzistirao kod trenera da me vrati u igru - kazao je Dario. 

Uz njega najveći je obol dao Damir Mulaomerović (25 koševa), trudili su se i drugi, no ono što je trebalo nije ulazilo dok je ostalo zaustavljala čvrsta Cibonina obrana. 

- Momci su pokazali ono što sam tražio, a to je borbenost i ništa im ne mogu zamjeriti. Sa pet igrača koji nam nedostaju i ovakvu Cibonu dobro smo se držali - rekao je trener Dražen Brajković.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • soldberg 30.04.2012.

    ea ea cibosi :)

  • user_130770 30.04.2012.

    Heja Heja Cibosi!!! Vraća se Cibona na stare staze slave i na prvo mjesto gdje spada. Još samo strpljivo pričekat koju godinu da se vrate i u euro ligu i sretan ko mala beba.

  • ikanonimus 30.04.2012.

    nije ovo dobro za cibonu ove pobjede mogu pasti u formi vidi čete cedevita uzima ovo zato što cibona mora pasti u formi skidam kapu ako ovako nastave do kraja ali sumnjam tako je i ceda prošle godine i ima još masu primjera

Komentiraj...
Vidi sve komentare