To je to što me zanima!

Cibona slaže kockice: Vratio se Damir Markota

Šveđo bi danas bio s reprezentacijom u Pekingu na Olimpijskim igrama da za vrijeme kvalifikacija u Ateni prošlog mjeseca nije ozlijedio koljeno
Vidi originalni članak

Nakon Branimira Longina i Nikše Prkačina Cibona je vratila u svoje redove još jednog bivšeg igrača. Damir Markota nakon odlaska iz Zagreba proveo je jednu sezonu u Americi (Milwaukee Bucks i Tulsa 66ers), dok je prošlu počeo u Spartaku iz Sankt Peterburga, a završio u Žalgirisu.
Šveđo je potpisao na dvije godine, čime su "vukovi" završili potragu za novom "četvorkom" za iduću sezonu. Preostaje samo sačekati rasplet situaciji s Davorom Kusom, no sve je izglednije da on neće dobiti raskid ugovora s Unicajom, pa će cibosi vjerojatno morati potražiti drugog "combo-guarda".
Osim Markote, Prkačina i Longina Cibona je ove sezone dovela iskusnog šutera  Roberta Trohu iz Heliosa, te američkog raziogravača Earla Callowaya, a nova imena u odnosu na prošlu sezonu su i dojučerašnji juniori Tomislav Zubčić i Leon Radošević.
Cijela momčad, osim reprezentativaca Prkačina i Rozića, u ponedjeljak počinje pripreme za novu sezonu, koja kreće početkom listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare