To je to što me zanima!

Cibonu spektakl na Trgu protiv Efesa neće stajati niti kune...

Cibona će 22. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića odigrati susret protiv Efesa. Teren će biti između spomenika i Manduševca, a na spektaklu će moći biti 1200 navijača
Vidi originalni članak

Tribine, parket i koševe dobit ćemo od Arene, a Efes će sam platiti avionske karte, rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović uoči spektakla na Trgu bana Josipa Jelačića 22. rujna.

- Bit će to spektakl za publiku, ali i za nas. Igrat ćemo u drukčijem ambijentu, a bit će to prilika podsjetiti se na slavnu povijest, ali i da publika upozna novu momčad Cibone - rekao je Davor Kus.

Utakmica Cibone i Efesa u 20 sati bit će središnji događaj, a program počinje već u 12 sati utakmicom Ciboninih 12-godišnjaka i 14-godišnjakinja iz ŽKK Novi Zagreb. Seniorke Novog Zagreba igrat će uvertiru protiv mađarskih prvakinja iz Györa, a igrat će se i finale noćnog hakla između prvaka zagrebačkog Istoka i Zapada.

Teren će biti između spomenika i Manduševca, a svi koji se nađu na Trgu, a nemaju ulaznice, moći će gledati utakmice na videozidovima. Zasad je sigurno da će biti mjesta za 1200 gledatelja, ali “vukovi” traže način da ih stane i 3000. O kapacitetu će ovisiti i koliko će stajati ulaznice.

U slučaju kiše sve se prebacuje u Ciboninu dvoranu, a preciznu vremensku prognozu u klubu očekuju ovih dana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Capafiori 11.09.2012.

    Zbog ovoga spektakla i ja ću putovati :))

  • mido91gunit50 10.09.2012.

    Bosanac na slici Zack Wright :D

  • Yassa 10.09.2012.

    počeli glumatati kao hokejaši

Komentiraj...
Vidi sve komentare