To je to što me zanima!

'Cibosi, pobijedite i za nas, željele bismo još plesati...'

Atmosferu na Ciboninim euroligaškim utakmicama već posljednje tri godine podiže plesna skupina FlyGirlz, koja se 'sakrila' pod imenom Cibonete
Vidi originalni članak

Osim pod Tornjem, cure iz plesne skupine FlyGirlz nastupaju na međunarodnim utakmicama rukometaša CO Zagreba, a ponekad i nogometaša Dinama te rukometne i nogometne reprezentacije. Postoje šest godina, a posljednje tri godine plešu u Ciboni. S obzirom na financijsko stanje u klubu, to trenutačno nije najpoželjnije zanimanje.
- Ove sezone isplate baš nisu redovite, ali ako igrači mogu igrati, možemo i mi plesati. Ciboni ne bismo otkazale, ipak su nam oni prvi dali priliku - kaže Nina Jukić, plesačica i voditeljica skupine, te dodaje da su ih ljudi prije stalno pitali “ulijeću” li im igrači.
- S njima se samo pozdravimo. Valjda nas doživljavaju kao maloljetnice, kao i gledatelji, a tako će valjda biti još deset godina, haha.
A djevojke zapravo imaju između 20 i 28 godina. Većinom su studentice, a showdanceom održavaju formu i pomažu si plaćati studij. Bile su i na nekoliko natjecanja, te se čak kvalificirale za Svjetsko prvenstvo, ali nisu to očekivale, pa se nisu stigle na brzinu organizirati i otići na SP. Uživaju u nastupima, ali plešu samo na euroligaškim utakmicama. Zato cibosima poručuju da pobijede u Vitoriji jer bi inače i njihova sezona završila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_45682 11.03.2010.

    ...ma cure rulaju.... big tajm....!!!...a posebno ona mala plava..so hot!!

  • possesed 11.03.2010.

    ..ima jedna mala među njima,bomba stoljeća..nemam pojma ime ni ništa,samo znam da mi je to omiljeni dio tekme bio dok sam sjedio prošle godine u prvom redu dolje..:))))

  • Choly 11.03.2010.

    možda ček i nešto više haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare