To je to što me zanima!

Cibosi ručali u Brodu pa se opet vratili u Zagreb

Košarkaši Cibone krenuli su u Beograd, gdje su sutra trebali igrati s Partizanom, no na putu su dobili preporuku da se vrate u Zagreb
Vidi originalni članak

Dva dana strke i gungule, neizvjesnosti i iščekivanja završila su izletom košarkaša Cibone do Broda. Dugo nisu znali hoće li uopće krenuti prema Beogradu, gdje su u subotu trebali igrati s Partizanom. Naposljetku su ipak sjeli u autobus i zaputili se prema istoku. Da bi oko 12.30 stigla preporuka Ministarstva vanjskih poslova da se ipak ne putuje. Stali su u Brodu na ručak čekajući službenu potvrdu da se vraćaju kući, a onda krenuli natrag prema Zagrebu.
- Bilo je neizvjesno još u četvrtak hoće li klub uopće krenuti na put, nakon incidenta s veleposlanstvom i zastavom u Beogradu. Iz Ministarstva je stigao službeni dopis kojim se preporučuje da odgodimo odlazak. Nadamo se novom terminu kad se situacija smiri - rekao je glasnogovornik Cibone Ivan Jurković.
Beograđani nisu nimalo sretni takvom odlukom cibosa.
- Mi smo poduzeli sve sigurnosne mjere da se utakmica odigra, pa nam je odluka Cibone neprihvatljiva. Tražit ćemo da se utakmica registrira pobjedom Partizana - rekla nam je glasnogovornica “crno-belih” Tatjana Mrkić.
Direktor NLB lige Josip Bilić nije želio komentirati to stajalište.
- O tom potom. Vidjet ćemo ovih dana - kratko je rekao, a glavni menadžer lige Roman Lisac tvrdi da će se o svemu odlučivati u hodu. Svi se nadaju da će se kosovska kriza što prije riješiti i da neće utjecati na regularnost natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vlado bud 26.02.2008.

    slusaj ti mi Srbi zelimo da igramo u svojo drzavi kosarku ma kakva god ona bila i ako bog da igracemo

  • podgorac 22.02.2008.

    ZATVORITI GRANICU I TAJ JEB... NLB IGRATI SA AUSTRIJSKIM ,TALIJANSKIM I SLOVENSKOM MOMČADIMA

  • god of war 22.02.2008.

    @vlado bud..to je ocito i jedno šta vam koliko toliko valja tj di ste bolji od nas(momentalno)...vi imate košarku,rećemo,a gubite državu...mi imamo,nogomet,vatrepolo,skiače,rukomet,tenis...dalje da neidem,a šta vi??? s toga, vlado bud,odi prvo riješite stanje u toj bijednoj državi zvanoj Republika Srbska(ili Srbija),pa onda dobacivaj komentare tko je bolji u čemu! a u međuvremenu,poklopi se dekom i šuti nemoj da te netko čuje,ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare