To je to što me zanima!

Čičinko nije imao plan uletjeti u teren, ponijele su ga emocije

Nije istina da je uhićen, već jutro nakon utakmice otputovao je kući u Stuttgart, poručili su kratko iz obitelji navijača koji je uletio na tere Danijela Boškovića
Vidi originalni članak

Ma nije on imao nikakav plan da će uletjeti u teren, jednostavno su ga ponijele emocije, javio se brat navijača koji je gol Turskoj odlučio proslaviti s našim igračima na travnjaku Parka prinčeva.

Ime mu je Danijel Bošković, zovu ga Čičinko, iz Baške Vode je, ali živi u Stuttgartu. U kojem je bio već dan nakon utakmice protiv Turske.

- Nije istina da je Danijel uhićen, već drugo jutro krenuo je kući u Stuttgart - rekli su kratko iz njegove obitelji.

Ponijele su ga, dakle, emocije, ali vjerojatno djelomično i alkohol. Barem je tako izgledalo uoči utakmice.

Tri sata prije utakmice ispijao je piće s društvom. Odjednom, pred njim su se stvorile kamere hrvatske televizije.

- Već sam dva dana u Parizu, mrtav sam, ne znam gdje sam. Ali nema straha, pobijedit ćemo Tursku sto posto. Bit ćemo prvaci - govorio je Danijel tri sata prije nego što je odlučio da je najbolje da izgrli Luku Modrića.

- Vidio sam gdje se najviše pjevalo i bez razmišljanja smo snimatelj i ja uletjeli među hrvatske navijače. Odmah je bila pjesma, zalili su me pivom, a nisam mogao ni zamisliti da će taj kojeg smo snimili uletjeti u teren - rekao je Boris Jelavić, novinar HTV-a.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • alcapone123 16.06.2016.

    E jesi pametan,pa nisi jedini koga love emocije...ajde ne seri,htio si ispasti faca i to je sva priča!

  • žaba davi rodu 14.06.2016.

    kud bi stigli kad bi svi navijači uljetali u teren kad se postigne pogodak pamet u glavu Odjednom bi bilo pola gledatelja na stadionu da je manje pio nebi uletio u stadion Trebalo je naplatit kaznu i poslat prvim avionom kuci o njegovom trosku

  • blokirani_lovac 14.06.2016.

    Ajmo sledeci put svi utrcati u teren "poneseni emocijama"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare