To je to što me zanima!

Cicino prvo pojačanje bit će "njegov" Iranac Ali Karimi...

Već se neko vrijeme Ali Karimi (22), imenjak slavnog Alija Karimija, spominje kao novo pojačanje “modrih”. Dinamu ga je preporučio Igor Štimac, a Iranca je vodio i Cico Kranjčar
Vidi originalni članak

Dinamo je od jučer na pripremama u Sloveniji. Trebali su “modri” odigrati i prvu utakmicu, ali ona je otkazana. Cicine će trupe u susjedstvu ukupno provesti 12 dana, a planirane su tri prijateljske utakmice. Igrat će Dinamo u utorak, 28. lipnja protiv Steaue, zatim 2. srpnja protiv Panduriija i 6. srpnja protiv Kopenhagena.

Novi trener Zlatko Kranjčar na predstavljanju je u petak obećao da će nastaviti tamo gdje je stao Zoran Mamić. Da će Dinamo i dalje igrati atraktivno te da im je Liga prvaka prioritet ove sezone.

A uskoro bi Cico mogao dobiti i svoje prvo pojačanje. Već se neko vrijeme Ali Karimi (22), imenjak slavnog Alija Karimija, spominje kao novo pojačanje “modrih”.

Dinamu ga je preporučio Igor Štimac, koji je Karimija vodio u Sepahanu. Nedavno je Štico za mladog Iranca rekao da je to kompletan igrač, da odlično razumije igru te da je agresivan, brz i točan u predaji lopte. Nahvalio je Štimac Karimija, a za njega riječi hvale ima i Cico Kranjčar, koji ga je također vodio u iranskom Sepahanu.

- Dobro ga pamtim, igrao je odlično prije tri godine. Vidio sam da ga je i Igor Štimac nahvalio, očito je i sad jako dobar - rekao je Cico Kranjčar u petak nakon predstavljanja u Maksimiru.

Došao je vezni red pojačati Brazilac Jonas, a možda stiže i Ali Karimi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vuki7kozlica 27.06.2016.

    Ajmooooooo

  • DinamokondomiAdemi 26.06.2016.

    Intertoto Kup je vaš

  • Ajmoooooooo 26.06.2016.

    Iranac Ali Karimi (Sepahan) https://www.youtube.com/watch?v=gjCWOdXH38c - takvih ima u 3. županijskoj koliko hoćeš

Komentiraj...
Vidi sve komentare