To je to što me zanima!

Cico Kranjčar: Atletico Madrid je baš pravi klub za mog Niku!

U madridskom klubu već traže zamjenu za Sergija Agüera, koji odlazi. Prvi na listi želja im je Niko Kranjčar. Otac Cico kaže da bi mu Atletico Madrid idealno 'sjeo'
Vidi originalni članak

Mislim da predsjednik Tottenhama Daniel Levy ne bi trebao stvarati probleme. Vjerojatno bi ih bilo ako bi se Niko odlučio za neki klub u Premiershipu. Ovako, riječ je o drugoj državi, pa sam optimist, rekao je Zlatko Kranjčar o eventualnom transferu.

Trener Tottenhama Harry Redknap odavno ne računa na Niku. Čak ni kad je igrao najbolje i zabijao, ništa se nije promijenilo. 

Zato je razumljiva Nikina odluka da napusti White Hart Lane.

- Atletico i španjolska idealni su za Niku. To je liga koja je uvijek odgovorala znalcima, tehnički potkovanim igračima. Gledajte, Atletico je odličan klub, pun vrhunskih igrača. Niko bi se ondje odlično uklopio i vjerujem da bi njegovo znanje došlo do izražaja - nastavlja Cico. 

Iako ima ugovor do 2014., najbolji igrač Atletica Sergio Agüero ne želi ostati u Madridu. Zbog toga su se čelnici kluba okrenuli potrazi za igračima koji bi ga mogli nadomjestiti. Na listi želja prvi im je Kranjčar. Za Argentinca namjeravaju dobiti 45 milijuna eura, pa im odšteta Tottenhamu ne bi bila nikakav problem.

Niko se trenutačno s obitelji i prijateljem Darijem Srnom odmara na Azurnoj obali i oduševljen je viješću da bi konačno mogao promijeniti sredinu i početi igrati. U igru za hrvatskim reprezentativcem uključio se i njemački Wolfsburg, klub Marija Mandžukića. 

Ostali su bez kreatora Diega, a u Niki vide idealnu zamjenu. No njihov je “mali” problem što bi Niko između Njemačke i Španjolsku prije izabrao Španjolsku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tomcrobbb 17.06.2011.

    Niko,novac ti nije problem,purger si,vjerojatno bi volio živjeti u ZG,maknut se iz Tottenhama...najbolje bi ti bilo da nazoveš oca i da zajedno dođete u vaš Dinamo..maminho bi ti dao milju po sezoni,uzmi kapetansku traku i povedi Dinamo zajedno s ocem u LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • stara_purgerica 17.06.2011.

    On je divan mladi čovjek, veliki radnik i želim mu svu sreću (već je i vrijeme da je dobije - zaslužio je).

  • saviola 17.06.2011.

    on je odlican igrac i redknap moze pozalit kaj on odlazi ali to dopusta jer mu je glava zaokupljena ostankom modrica, a cini mi se da je i novinarima isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare