To je to što me zanima!

Cico Kranjčar dobio 'nogu' zbog 7 bodova minusa

U pet kola novoga prvenstva bivši hrvatski izbornik je sa svojim Al-Sha'abom osvojio samo osam bodova od mogućih petnaest
Vidi originalni članak

Epizoda Zlatka Kranjčara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima neslavno je završila. Nakon pet utakmica nove sezone Al-Sha'ab Abu Dhabija je osvojio samo osam bodova, što je, prema mišljenju klupskih čelnika, premalo. Jedva izborena 3-2 pobjeda protiv drugoligaša Daba Al-Hosna u srijedu natjerala ih je na otkazivanje suradnje bivšem hrvatskom izborniku.
- Odlučili smo raskinuti ugovor s gospodinom Kranjčarom i to je sve što službeno možemo reći u ovome trenutku - rekao je medijima glasnogovorinik Al-Sha'aba nakon hitnog sastanka Uprave u utorak ujutro.
- Previše su se htjeli petljati u moj posao, a ja tako ne radim. Razlaz je bio neminovan, ali nema nikakve ljutnje, odlazim vrlo zadovoljan - rekao je nakon svega Cico.
Bivši izbornik pratio je sve što se događa u Hrvatskoj, gledao je i Dinamo protiv HSV-a.
- Nije Dinamo bio loš, ali bitni su golovi. Imali smo Werder 'na koljenima’, nismo uspjeli, a ako s ovom momčadi ne budemo među prva tri u skupini, onda je to stvarno loše.
Kuloari već bruje da je Kranjčar Ivankovićev nasljednik.
- Nisam ni sa kim pričao, ali prva ljubav se ne odbija







Epizoda Zlatka Kranjčara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima neslavno je završila. Nakon pet utakmica nove sezone Al-Sha'ab je osvojio samo osam bodova, što je, prema mišljenju klupskih čelnika, premalo. Jedva izborena 3-2 pobjeda protiv drugoligaša Daba Al-Hosna u srijedu natjerala ih je na otkazivanje suradnje bivšem hrvatskom izborniku.
- Odlučili smo raskinuti ugovor s gospodinom Kranjčarom i to je sve što službeno možemo reći u ovome trenutku - rekao je medijima glasnogovorinik Al-Sha'aba nakon hitnog sastanka Uprave u utorak ujutro.
Pred zasad nepoznatim novim trenerom je težak zadatak - nadoknaditi sedam bodova zaostatka za Al-Shababom. S Cicom se kući iz arapskog svijeta najvjerojatnije vraća i njegov pomoćnik Tomislav Ivković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare