To je to što me zanima!

Cico: Niko u Hajduku? Nema šanse! Kako bi ga oni otkupili?

U razgovoru za Večernji list Cico Kranjčar odbacio je bilo kakvu mogućnost dolaska njegova sina Nike u Hajduk. Kaže kako može odraditi još jedan ugovor u Europi
Vidi originalni članak

Nagađanja o mogućem prelasku Nike Kranjčara u redove Hajduka ovog ljeta u razgovoru za Večernji list prekinuo je njegov slavni otac Cico.

- Niko u Hajduku? Ma nema šanse! Pa kako bi 'bili' otkupili njegov ugovor od Dinama? Ne znam tko je gurnuo tu priču, čini mi se da je jedini cilj bio da se uzburkaju mediji - rekao je Cico Kranjčar.

Niko s kijevskim Dinamom ima ugovor još godinu dana i na pripremama kluba mora se pojaviti 29. lipnja. No Zlatko kaže da je klub već prodao većinu stranaca i tek treba vidjeti što će biti s Nikom koji je navodno čak razmišljao i o mirovini.

- Čuo sam za to, no vjerojatno je to rekao u šali. Puna mu je kapa već svih tih ozljeda koje ga prate, no nema razloga za prekid karijere. S 31. godinom može odraditi još barem jedan ugovor u dobrom europskom klubu - kaže Cico.

U Večernjem pročitajte što stariji Kranjčar misli o mogućem odlasku Nike u Katar te tko je bolji igrač, otac ili sin.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • hyndai 26.06.2015.

    Pa lako bi ga kupili.Prodaja japanki ide kao nikada.Već je prodano 48 pari.Za 127 godina skupiće i hajdug lovu pa će te svi vi vidjeti gdje je kraj najvećemu klubu "u vasioni".

  • Falco_Wien 25.06.2015.

    NIKO KRANJCAR BEST!! nikad boljeg igraca poput njegove tehnike i bombanja po golu nisam u nasem dresu vidio! laznjak i udarac KRALJSKI steta sto nije bio malo veci...

  • 25.06.2015.

    moj cico nece njega niko vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare