To je to što me zanima!

Cico: Odradili smo dobar posao, sada želim izbjeći Olympiakos

Čestitam svojim igračima na pobjedi i na dobroj prezentaciji. Moram reći da sam očekivao ovakvu utakmicu zato sam rekao da moramo biti oprezni. Pripremili smo se dobro u smislu defanzive, rekao je Cico
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Dinamo Tbilisi u obje utakmice bez primljenog gola (2-0, 0-1) i sasvim zaslužbeno prošao u 4. pretkolo Lige prvaka. Ovom pobjedom je osigurao mininalno nastup u Europskoj ligi, stoga ne čudi što je Cico Kranjčar bio zadovoljan nakon utakmice.

- Čestitam svojim igračima na pobjedi i na dobroj prezentaciji. Moram reći da sam očekivao ovakvu utakmicu zato sam rekao da moramo biti oprezni. Pripremili smo se dobro u smislu defanzive, Benković i Jonas su dobro odradili posao. Imali smo skok i visinu i mislim da možemo samo žaliti za nekim šansama. Igra domaćina je bila preskakanje visokim loptama i mislim da smo bili na nivou. Veseli nas pobjeda, uzeli smo maksimalan broj bodova u kvalifikacijama i sretan sam - rekao je trener Dinama na početku presice pa nastavio: 

- Na završnom treningu Pivarić je osjetio smetnje u gluteusu i na hvatištu mišića, pa nismo htjeli riskirati i zato je igrao Sosa. Na zagrijavanju je osjetio da ima poteškoća, a Sosa je znao da će ući u igru ako Pivarić ne bude mogao. Vjerujem da bol koja se pojavila nije ništa ozbiljno.

Želje u playoff fazi Lige prvaka?

- Ne želim Olympiakos iz grupe koju možemo dobiti u ždrijebu. Ipak, mislim da smo dobra ekipa i da se možemo nositi sa svakim klubom. Naravno da bismo htjeli dobiti lakšeg protivnika - završio je Cico Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zagro 03.08.2016.

    cico je bio napadač,a igra takav bunker da se to neda gledat...katastrofa...jedino dobro je to kaj smo prošli dalje,ništa drugo...s ovakvom igrom opet ništa od proljeća...

  • --- DAVOR --- 03.08.2016.

    Otkaz do pred kraj 2016 jer ovo je katastrofa od igre. Benković će bit hit igrač ko Pjaca ove sezone i naravno ode on za velike pare ovo mu je ko i mnogima prva i ujedno zadnja sezona u klubu.

  • Prekrasni 03.08.2016.

    Gdje ti je Ćorić cugeru?Imaš ti dobre napadače ali ih ne znaš vratiti u formu.Pa kad tebi ne treba Ćorić,jasno je kakav si stručnjak.Isto si radio s Modrićem i Eduardom u reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare