To je to što me zanima!

Cijena 90 milijuna eura: United bacio udicu na Aubameyanga

Engleski mediji tvrde da je Manchester United novi u nizu bogataša koji su zagrizli za dovođenje sjajnog napadača Borussije Dortmund Pierre-Emericka Aubameyanga
Vidi originalni članak

Još jedna vrhunska sezona Borussijinog napadača nije mogla proći nezapaženo pa je prvi u akciju krenuo Manchester United koji je spreman ponuditi više od 90 milijuna eura koliko za njega traže čelnici Dortmunda, piše Daily Mail.

Poznato je da Gabonca već dulje vrijeme vreba madridski Real, a u utrku bi se također mogli uključiti Chelsea i Liverpool. Pierre-Emerick Aubameyang je ove sezone zabio 37 golova u 44 utakmice i glavna je karika dortmundske momčadi koja je osigurala nastup u Ligi prvaka iduće sezone. 

Odlazak Aubameyanga samo je još jedan u nizu razloga za zabrinutost trenera Thomasa Tuchela jer sve najave govore da bi u prijelaznom roku mogao ostati bez Ilkaya Gündogana, koji ide u Manchester City, a vrlo je neizvjestan i ostanak sjajnog Matsa Hummelsa.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • JosipNovosel 29.04.2016.

    i jadnog ce upropastit

  • MiaSanMia1982 28.04.2016.

    meni kao navijaču Bayena bi bilo drago da ga Borussiproda za tu lovu jer ce pojačati momčad s 2-3 nova ,nadam se jaka igrača da budu ponovo konkurentni mom Bayernu....

  • 1980bena 28.04.2016.

    hummels je vec u bayenu!,a za 70.mil€ bi ga pustio i nek nađu opet nekoga za 20-ak milja i opet dobro to sto man-u radi su ciste gluposti..izgubli su se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare